Ο Ουαντού θυμήθηκε Ολυμπιακό και αποθέωσε Μαρινάκη!

Πέρασε και δεν... ακούμπησε στον Ολυμπιακό του Σωκράτη Κόκκαλη. Ωστόσο 12 χρόνια μετά, ο παίκτης που έφυγε... κακήν κακώς από το λιμάνι επανέρχεται για να στηρίξει την ομάδα και τον Βαγγέλη Μαρινάκη με τον οποίο δεν συνεργάστηκε ποτέ.

Ο Ουαντού θυμήθηκε Ολυμπιακό και αποθέωσε Μαρινάκη!

Το 2006 ο Ολυμπιακός έφερε από την Ρεν τον Μαροκινό αμυντικό, Αμπντεσλάμ Ουαντού. Ο "γάμος" αυτός κράτησε μονάχα για οκτώ εμφανίσεις όλες κι όλες, καθώς αποφασίστηκε η λύση της συνεργασίας μεταξύ των δύο πλευρών.

Δημοσιεύματα της εποχής ήθελαν τον Ουαντού να ζει εφιαλτικές ημέρες στην Ελλάδα, αφού ένα σοβαρό οικογενειακό πρόβλημα στη Γαλλία δεν του επέτρεπε να παραμείνει συγκεντρωμένος στο ποδόσφαιρο. Μέχρι και ότι θα σταματούσε την καριέρα του έγραφαν τα δημοσιεύματα της εποχής.

Κι όλα αυτά την ίδια στιγμή που τ' όνομα του Μαροκινού έγινε θέμα για... τρολάρισμα στην πατρίδα μας, μια και διέρρευσε στον Τύπο ότι ο παίκτης είχε επισκεφθεί "μάγο", ειδικό, πείτε το όπως θέλετε για να βρει τον εαυτό του.

Συν τοις άλλοις, δεν ήταν λίγοι αυτοί που υποστήριξαν ότι ο Ουαντού συχνά πυκνά ήταν το επίκεντρο των "ερυθρόλευκων" αποδυτηρίων εξαιτίας των αστείων που του έκαναν οι συμπαίκτες του.

Δώδεκα χρόνια μετά, ο Μαροκινός επανέρχεται στις στήλες των ελληνικών μίντια με την πράξη του να βγει και να υποστηρίξει τον Βαγγέλη Μαρινάκη, τον οποίο μάλιστα δεν γνώρισε ποτέ επί θητείας του στον Ολυμπιακό, αφού είχε φύγει τέσσερα χρόνια πριν την αλλαγή του ιδιοκτησιακού, δηλαδή επί Σωκράτη Κόκκαλη.

Στον λογαριασμό που διατηρεί στο Facebook, ο 39χρονος πλέον Ουαντού "ανέβασε" ένα γαλλικό δημοσίευμα που αναφερόταν στα μέτρα Μαρινάκη για να... μαζευτεί η κατάσταση στου Ρέντη, όπως το πρόστιμο των 400.000 ευρώ.

Το post του ο πρώην παίκτης των "ερυθρόλευκων" συνόδεψε με τα εξής λόγια: " Τα καλύτερα πρόεδρε! Ο Ολυμπιακός είναι κάτι παραπάνω από ένα κλαμπ, είναι θρύλος. "

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΠΟΣΤΑΡΙΣΜΑ ΤΟΥ ΟΥΑΝΤΟΥ:

Ο Ουαντού θυμήθηκε Ολυμπιακό και αποθέωσε Μαρινάκη!

News 24/7

24MEDIA NETWORK