Ο Ουάρντα έστειλε ελληνικό μήνυμα για την κόντρα με την ΑΕΚ

Η αναβολή στο ΠΑΟΚ-Ολυμπιακός έχει ανεβάσει στο κατακόρυφο το ενδιαφέρον για την έκβαση του Ατρόμητος-ΑΕΚ και ο Αιγύπιτος άσος έστειλε μήνυμα νίκης στα... ελληνικά, μέσω του προσωπικού του λογαριασμού του στο Instagram.

SUPERLEAGUE / ÁÅÊ - ÁÔÑÏÌÇÔÏÓ (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: LATO KLODIAN / EUROKINISSI)
SUPERLEAGUE / ÁÅÊ - ÁÔÑÏÌÇÔÏÓ (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: LATO KLODIAN / EUROKINISSI) EUROKINISSI

Τι και αν δέχτηκε επίθεση από δύο αγνώστους πριν λίγες ημέρες στην Καισαριανή και ταρακουνήθηκε ψυχολογικά; Ο Αμρ Ουάρντα όχι μόνο έχει αφήσει πίσω του το ατυχές συμβάν και συμμετέχει κανονικά στις προπονήσεις του Ατρομήτου αλλά εμφανίζεται αποφασισμένος να βοηθήσει τα μέγιστα την ομάδα του ενόψει της μάχης με την ΑΕΚ.

Σε ένα ματς πλέον που -όπως έχουν εξελιχτεί τα πράγματα- ίσως παίξει κομβικό ρόλο στη μάχη της κορυφής, με την Ένωση να έχει την ευκαιρία με τρίποντο να βρεθεί στην πρώτη θέση και τον Ατρόμητο με δική του επιτυχία να μπει ακόμα και στο κόλπο του τίτλου...

SUPERLEAGUE / ΑΕΚ - ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΘΑΝΑΣΗΣ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI)
SUPERLEAGUE / ΑΕΚ - ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΘΑΝΑΣΗΣ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI) Ε

Ο Αιγύπτιος άσος φρόντισε μάλιστα να στείλει και μήνυμα νίκης στους φίλους του Ατρομήτου αλλά και προσωπικούς του ακολούθους στο Instagram, ανεβάζοντας φωτογραφία του με τη φανέλα της ομάδας του Περιστερίου από προηγούμενο ματς και τη φράση "Πάμε δυνατά" στα λατινικά, συνοδευόμενη από τη λέξη "Match day" (ημέρα αγώνα).

Ο Ουάρντα έστειλε ελληνικό μήνυμα για την κόντρα με την ΑΕΚ

News 24/7

24MEDIA NETWORK