Ο Ουνάι Έμερι έτοιμος να αναστήσει την καριέρα πρωην σούπερ wonderkid της Αγγλίας

Σε μία αναπάντεχη κίνηση αναμένεται να προχωρήσει η Άστον Βίλα με την απόκτηση ποδοσφαιριστή που δεν έκανε την καριέρα που όλοι πίστεψαν.

Arsenal's headcoach Unai Emery smiles a she answers journalists' questions during a press conference prior to Thursday's Europa League round of sixteen, 1st leg soccer match, between Rennes and Arsenal, Wednesday, March 6, 2019, in Rennes, western France. (AP Photo/David Vincent)
Ο Ουνάι Έμερι AP PHOTO/DAVID VINCENT

Ο Ουνάι Έμερι -σύμφωνα με δημοσίευμα στην Αγγλία- είναι έτοιμος να προχωρήσει στην προσθήκη ενός ποδοσφαιριστή στο ρόστερ από την Premier League. Ο λόγος για τον Ρος Μπάρκλεϊ ο οποίος θα μείνει ελεύθερος από την Λούτον που υποβιβάστηκε.

Το ρεπορτάζ του Φαμπρίσιο Ρομάνο αναφέρει ότι ο παίκτης έχει ήδη μιλήσει με τον προπονητή και ο δεύτερος το θεωρεί εξαιρετικά έξυπνη κίνηση για την ομάδα.

Θυμίζουμε πως ο 30χρονος είχε κάνει το '18 τη μεγάλη μεταγραφή από την Έβερτον στην Τσέλσι, αλλά δεν μπόρεσε ποτέ να παίξει στο υψηλότερο επίπεδο. Ο Μπάρκλεϊ είχε περάσει και στο παρελθόν από την Άστον Βίλα ως δανεικός.

News 24/7

24MEDIA NETWORK