Ο Ουσίγιος θέλει να κάνει την Μάλαγα... Ολυμπιακό!

Όχι έναν αλλά δύο στόπερ του Ολυμπιακού κυνηγάει η Μάλαγα για να ενισχύσει την αμυντική της γραμμή, με τον Μάριο Ουσίγιος να έχει εξαιρετική γνώμη για την αξία τους. Διαβάστε τι αναφέρει ισπανικό ΜΜΕ.

SUPERLEAGUE / ÊÅÑÊÕÑÁ - ÏÓÖÐ / / (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: LATO KLODIAN / EUROKINISSI)
SUPERLEAGUE / ÊÅÑÊÕÑÁ - ÏÓÖÐ / / (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: LATO KLODIAN / EUROKINISSI) EUROKINISSI

Ο Γιάγκος Βούκοβιτς μπορεί να μην υπολογίζεται από τον Τάκη Λεμονή και ουσιαστικά να βρίσκεται στην πόρτα της εξόδου από τον Ολυμπιακό όμως την ίδια ώρα κάποιοι τον περιμένουν με... ανοιχτές αγκάλες.

Αυτή είναι η Μάλαγα του Μίτσελ, με την ισπανική ιστοσελίδα " malagahoy" να αναφέρει πως ο πρώην τεχνικός διευθυντής των Πειραιωτών και νυν των Ανδαλουσιανών, Μάριο Ουσίγιος, "ποντάρει" στον... Ολυμπιακό για την ενίσχυση της ομάδας του.

Ο ένας στόχος είναι ο Βούκοβιτς, ο οποίος έχει σχεδόν μηδενική συμμετοχή στον Ολυμπιακό και αναζητεί απεγνωσμένα τρόπο εξόδου από το Ρέντη ώστε να καταφέρει να πάει στο Μουντιάλ με την εθνική Σερβίας, όμως δεν είναι ο μόνος.

Εκτός από τον Σέρβο στόπερ υπάρχει ενδιαφέρον και για τον Αλμπέρτο Μποτία, ο οποιός ναι μεν έχει παίξει αρκετά στους τελευταίους αγώνες του Ολυμπιακού, ωστόσο το γεγονός πως μένει ελεύθερος το καλοκαίρι του 2018 έχει ανοίξει την όρεξη στους ανθρώπους της ισπανικής ομάδας.

"Οτιδήποτε και αν συμβεί, μοιάζει αναπόφευκτο ένας από τους δύο παίκτες του Ολυμπιακού να καταλήξουν στη Μάλαγα κατά τη διάρκεια της χειμερινής μεταγραφικής περίοδου, ειδικά ο Σέρβος", καταλήγει το σχετικό δημοσίευμα. Ίδωμεν...

News 24/7

24MEDIA NETWORK