Ο Ουζουνίδης έδωσε απαντήσεις για το πέναλτι

O Μαρίνος Ουζουνίδης εξήγησε γιατί ζήτησε να εκτελέσει και το δεύτερο πέναλτι του Παναθηναϊκού ο Μάρκους Μπεργκ.

Ο Ουζουνίδης έδωσε απαντήσεις για το πέναλτι

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε ο Μαρίνος Ουζουνίδης στη συνέντευξη Τύπου:

Ήταν ένα παιχνίδι που από την αρχή εξελίχθηκε πολύ καλά για εμάς και σε αυτό βοήθησε και ο αντίπαλος που ήταν ανοιχτός και βρήκαμε χώρους για να κάνουμε φάσεις, να πετύχουμε γκολ ενώ είχαμε ευκαιρίες και για άλλες φάσεις. Στο δεύτερο μέρος δεν ήμασταν αυτοί που έπρεπε.

Θα έπρεπε να είμαστε γρηγορότεροι, περισσότερο ομαδικοί, καταλαβαίνω ότι αρέσει και το θέαμα αλλά σε κάποιες φάσεις νομίζω ότι υπερβάλαμε.

Η ομάδα βέβαια είχε διάθεση, πέτυχε πέντε τέρματα, είχαμε και άλλες ευκαιρίες, οπότε είμαι ευχαριστημένος".

'Έχετε μια πρώτη εικόνα για τον Εμποκού και τι έχει;

"Όχι είναι στο νοσοκομείο, κάνει εξετάσεις, ελπίζουμε να μην έχει κάτι το σοβαρό".

Στο δεύτερο πέναλτι σας είδαμε να ζητάτε εσείς να το εκτελέσει ο Μπεργκ;

"Ναι εγώ το είπα. Αυτός είναι ο εκτελεστής έχει πετύχει και αρκετά τέρματα, πάει και για πρώτος σκόρερ γιατί να μην το χτυπήσει. Εντάξει μπορεί και ο Βίγια να ήταν σε καλή κατάσταση εκείνη την ώρα αλλά ο Μπεργκ είναι ο εκτελεστής. Το θέμα είναι να μπει η μπάλα στα δίχτυα".

Στο 57' έγινε μια φάση με τον Χατζηγιοβάνη, που κάτι του λέτε να πάει στο ένας εναντίων ενός, είναι κάτι που ζητάτε από τους νέους παίκτες;

"Ο Τάσος είναι ένα παιδί που τώρα μπαίνει στην ομάδα και σίγουρα μπορεί να κάνει περισσότερα πράγματα, θα κάνει και αρκετά λάθη και κακές επιλογές και θα του πούμε τι πρέπει να κάνει. Μπήκε καλά, είχε μια κάμψη λογικό είναι. Η κάμψη δεν είναι πως θα είναι ένας παίκτης μέσα στον αγωνιστικό χώρο αλλά και πως θα διαχειριστεί το γεγονός ότι είναι παίκτης του Παναθηναϊκού".

Αυτή η κάμψη που είπατε ήταν και ένας λόγος για τον οποίο την περασμένη εβδομάδα τον στείλατε να παίξει με την ομάδα Νέων;

"Όχι αλλά από τη στιγμή που δεν ήταν ήταν μαζί μας έπρεπε να πάει να παίξει. Αυτά τα παιδιά που μπαίνουν τώρα δεν είναι εύκολα να το διαχειριστούν. Θέλουν και ειδική μεταχείριση"

Το τελευταίο διάστημα ο Παναθηναϊκός έχει μια επιθετική άνθηση, εκτός από τις προσθήκες των μεσοεπιθετικών που θεωρείται ότι οφείλεται αυτό; Τι έχει αλλάξει;

"Με τις προσθήκες και την αποθεραπεία κάποιων παικτών έχουμε αλλάξει και το στυλ παιχνίδιου μας. Πλέον δουλεύουμε και σε επιθέσεις με τέσσερις και με τρεις. Βρήκαμε λίγο χρόνο να δουλέψουμε μετά τα συνεχόμενα παιχνίδια τον Ιανουάριο. Πλέον υπάρχει χρόνος για προπονήσεις και δουλεύουμε συνέχεια".

Παράλληλα είναι και αμυντικά πολύ καλός ο Παναθηναϊκός;

“Ναι εντάξει. Πρέπει να προσέξουμε πολύ το τρανζίσιον. Οι αμυντικοί μας να είναι κοντά στους αντίπαλους επιθετικούς ώστε να μην ξεκινήσουν τις επιθέσεις τους. Έχουμε βελτιωθεί σε αρκετά πράγματα αλλά σίγουρα μπορούμε να βελτιωθούμε και άλλο".

Πριν από λίγες μέρες ο Νίκλας Χουλτ εξηγώντας την παραγωγικότητα στα τελευταία ματς είχε πει ότι στην αρχή δουλέψατε στην άμυνα και το τελευταίο διάστημα στην επίθεση, αυτή είναι μια απάντηση στο πως έχει μεταλλαχθεί επιθετικά ο Παναθηναϊκός;

"Ήταν κάτι το φυσιολογικό γιατί και μας έλειπαν οι μεσοπιθετικοί και κάποιοι άλλοι παίκτες δεν είχαν καλό ρυθμό. Οπότε έπρεπε να τα διαχειριστούμε αλλιώς τα παιχνίδια".

News 24/7

24MEDIA NETWORK