Ο Ουζουνίδης είναι με τους παίκτες, όχι με τη διοίκηση του Παναθηναϊκού

Η απάντηση του Μαρίνου Ουζουνίδη, όταν ρωτήθηκε για την ανακοίνωση των ποδοσφαιριστών εις βάρος της διοίκησης, δεν θα μπορούσε να είναι πιο ξεκάθαρη.

24/02/2018 Panathinaikos Vs Lamia for Superleague season 2017-18 in Apostolos Nikolaidis Stadium in Athens - Greece

Photo by: Andreas Papakonstantinou / Tourette Photography
24/02/2018 Panathinaikos Vs Lamia for Superleague season 2017-18 in Apostolos Nikolaidis Stadium in Athens - Greece Photo by: Andreas Papakonstantinou / Tourette Photography ANDREAS PAPAKONSTANTINOU / TOURETTE PHOTOGRAPHY

Η σημασία της νίκης του Παναθηναϊκού ήταν μεγάλη. Κυρίως σε επίπεδο αυτοπεποίθησης και συνοχής του συνόλου πριν από τα μεγάλα παιχνίδια που ακολουθούν.

Ο Μαρίνος Ουζουνίδης εξήγησε τι άλλαξε στο δεύτερο ημίχρονο, με αποτέλεσμα το 2-0 επί της Λαμίας, λέγοντας χαρακτηριστικά ότι " δεν κάναμε σωστά κάποια πράγματα και ήταν λογικό όσο δεν παίζαμε καλά να πάρει θάρρος ο αντίπαλος και να ανέβει στο γήπεδο. Τα διορθώσαμε αυτά στο δεύτερο ημίχρονο και είχαμε καλύτερες συνεργασίες κι εκτός των δύο γκολ θα μπορούσαμε κι άλλα τέρματα".

Περισσότερο ενδιαφέρον ωστόσο είχε η απόκριση - τοποθέτησή του στην ανακοίνωση που εξέδωσαν οι ποδοσφαιριστές του την Παρασκευή.

Όχι ότι περιμέναμε κάτι διαφορετικό, μα ήταν ξεκάθαρο ποια πλευρά επέλεξε. " Νομίζω ότι η ανακοίνωση τα λέει όλα. Καλύτερα να ρωτήσετε τους ποδοσφαιριστές, ξέρουμε την κατάσταση που επικρατεί στην ομάδα, θέλουμε να δώσουμε ό,τι καλύτερο και να κρατήσουμε την ψυχραιμία μας. Πήραμε διαβεβαιώσεις και θα περιμένουμε να δούμε τι θα γίνει για να μην έχουμε μεγαλύτερα προβλήματα".

News 24/7

24MEDIA NETWORK