Ο Ουζουνίδης προειδοποιεί τους Λατίνους: "Αν δεν καταλάβουν αυτοί, θα τους κάνουμε να καταλάβουν εμείς"

Ως συνήθως, ο Μαρίνος Ουζουνίδης δεν μάσησε τα λόγια του κληθείς να μιλήσει για τους παίκτες. Τι είπε για τους Λατίνους και ποια ατάκα "έγραψε" για την ομάδα...Καρβουνίδη.

SUPERLEAGUE / ΚΕΡΚΥΡΑ - ΠΑΟ / ΟΥΖΟΥΝΙΔΗΣ / (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΑΝΤΩΝΗΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI)
SUPERLEAGUE / ΚΕΡΚΥΡΑ - ΠΑΟ / ΟΥΖΟΥΝΙΔΗΣ / (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΑΝΤΩΝΗΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Ολα όσα είπε στην ΝΟVA ο τεχνικός του Παναθηναϊκού:

«Είναι λογικό να μην υπάρχει συνοχή, είναι λογικό να έχουμε προβλήματα επιθετικά. Με την φυγή του Κάρλος αρχίσαμε να έχουμε και αμυντικά. Αυτή την στιγμή μας λείπουν παίκτες όπως ο Μολέδο και ο Κουλιμπαλί. Ξέρουμε ότι ήρθαν καλοί παίκτες, παίκτες με προσωπικότητα. Δεν είναι εύκολο να βγάλουμε στο γήπεδο όσα θέλουμε από την μία στιγμή στην άλλη. Πιστεύω στην ατομική ποιότητα των παικτών. Δεν είναι σημαντικό αυτή την στιγμή να παίζουμε καλά αλλά να πάρουμε τους βαθμούς. Για λόγους όχι μόνο αγωνιστικούς δεν ήρθαν τα αποτελέσματα που θέλαμε όμως αυτό δεν πρέπει να μας κάνει να χάσουμε την εμπιστοσύνη που έχουμε στους εαυτούς μας και στο γκρουπ».

Για το τι μπορεί να έχει αλλάξει μετά από μία εβδομάδα: «Μία βδομάδα προπόνησης ακόμα. Γίναμε πολλές αλλαγές και μερικές ήταν βίαιες. Δεν είναι καθόλου εύκολο οι παίκτες να βγάλουν όσα θέλουμε αμέσως στο γήπεδο. Δεν είναι το ίδιο στην προπόνηση και στο γήπεδο. Έχω όμως εμπιστοσύνη στους παίκτες και θα βρούμε τον δρόμο μας».

Για τον Απόλλωνα Σμύρνης: «Ο Απόλλωνας είναι μία ομάδα που τρέχει πολύ, πιέζει πολύ. Είναι μία ομάδα που θέλει προσοχή. Παίζουμε στη Λεωφόρο και πιστεύω ο κόσμος να μας βοηθήσει παρά τα αποτελέσματα. Ο κόσμος πρέπει να καταλάβει ότι η νέα ομάδα, τα νέα παιδιά θέλουν την βοήθειά του τώρα στα δύσκολα. Πιστεύω ότι στο τέλος θα τους ανταμείψουμε».

Για τις αποχωρήσεις Καρβουνίδη και Κωτσή: «Ναι, τώρα έχουμε βάλει ρήτρες και στους φροντιστές. Είναι αποφάσεις που πήρανε και προχωράμε. Ο Παναθηναϊκός δεν στηρίζεται σε πρόσωπα».

Για τις εξελίξεις στα διοικητικά: «Δεν θέλω να μπω σε αυτή την κουβέντα που γίνεται. Έχω μιλήσει με τον πρόεδρο όμως είναι δικά τους θέματα αυτά. Εμείς προσπαθούμε να συγκεντρωθούμε στο αγωνιστικό κομμάτι. Τα άλλα δεν είναι θέματα που μπορούμε να έχουμε άποψη».

Για τους τέσσερις νέους αρχηγούς: «Μπορεί να είναι δύο οι Έλληνες σύντομα. Είδα κάποια πράγματα στα αποδυτήρια και έκανα την επιλογή. Με βάση τις σχέσεις που έχουν οι παίκτες μεταξύ τους. Ο Δημήτρης είναι ένα παιδί που το αγαπούν και το σέβονται όλοι στην ομάδα για την παρουσία του μέσα και έξω από το γήπεδο».

Για τους Λατίνους παίκτες της ομάδας: «Δεν θα έλεγα ότι με προβληματίζει. Πρέπει να καταλάβουν γρήγορα που έχουν έρθει. Οι Λατίνοι είναι διαφορετικοί χαρακτήρες. Είναι στο χέρι τους να προσαρμοστούν. Αν δεν καταλάβουν αυτοί θα τους κάνουμε να καταλάβουν εμείς».

News 24/7

24MEDIA NETWORK