Ο παίκτης Δ'Εθνικής που βρέθηκε στην Α'Εθνική του ερωτικού σινεμά

Ο Ντάβιντε Ιοβινέλα σταμάτησε το ποδόσφαιρο σε ηλικία 24 ετών, για να βρει τον επαγγελματικό του δρόμο εκεί που κανένας ποδοσφαιριστής δεν τόλμησε να πατήσει. Σήμερα αποτελεί μέλος της Ακαδημίας του θρυλικού στο χώρο του πορνό, Ρόκο Σιφρέντι και επιχειρεί να παίξει ξανά ποδόσφαιρο!

Ο παίκτης Δ'Εθνικής που βρέθηκε στην Α'Εθνική του ερωτικού σινεμά
PHOTO BY NATHAN ROGERS ON UNSPLASH

Υπάρχουν όμορφες ιστορίες παικτών που διέκοψαν την ενασχόληση τους με το ποδόσφαιρο, επιδιώκοντας ένα διαφορετικό μέλλον. Υπάρχουν μπαλαδόροι όπως ο Ρομάριο, ο Γκάιθκα Μεντιέτα και ο Μπόντο Ίλγκνερ, που σήμερα δραστηριοποιούνται στην πολιτική, τη λογοτεχνία, ακόμα και το Dj'ing. Ο Ματιέ Φλαμινί, από την αμυντική γραμμή της Χετάφε, έχει βγει στην 'επίθεση' της επιχειρηματικότητας, με μια startup που υπόσχεται να αλλάξει πολλά στον τρόπο ζωής μας (περισσότερα εδώ). Ο Ντάβιντε Ιοβινέλα δεν ήταν ένας από αυτούς. 

Ο Ιοβινέλα αγωνίστηκε στην Κάλντιο Πομιλιάνο, ομάδα της Δ'κατηγορίας του ιταλικού ποδοσφαίρου ως το 2017. Ήταν 24 ετών, όταν διαπίστωσε πως η παρουσία του στο ιταλικό ποδόσφαιρο δύσκολα θα μπορούσε να εξελιχθεί σε κάτι πραγματικά αξιοσημείωτο, κάτι που θα προσέλκυε το ενδιαφέρον σωματείων από την Serie A ή έστω από την Serie B. Αποφάσισε να κάνει επάγγελμα κάτι που πίστεψε πως θα μπορούσε να του αποφέρει περισσότερα χρήματα από το ποδόσφαιρο.

Ο Ιοβινέλα έστειλε το βιογραφικό του στην 'Ακαδημία' του Ρόκο Σιφρέντι, διεκδικώντας τη συμμετοχή του σε ταινίες αισθησιακού σινεμά. Ανάμεσα σε 3.000 συμμετοχές, το άστρο του νεαρού Ιταλού έλαμψε και σύντομα βρέθηκε στην Βουδαπέστη, ώστε να πάρει το 'βάπτισμα πυρός', δίπλα σε μια θρυλική φυσιογνωμία των ερωτικών ταινιών. Το όνομα του ήταν πια 'Ντάβιντε Μοντάνα', παραπέμποντας στον κινηματογραφικό Τόνι Μοντάνα, σίγουρα όχι σε σέντερ-μπακ ερασιτεχνικής ομάδας. Όχι πια. 

Ο νεαρός Ιταλός επιχείρησε παρ'όλα αυτά να επιστρέψει στο ποδόσφαιρο, φορώντας την φανέλα της Σκαφατέζε Κάλτσιο, επίσης ομάδας Δ'Εθνικής. Η ζωή του μοιάζει πιο μπερδεμένη από ποτέ. Κάθε αισθησιακός ιστότοπος που τον συμπεριλαμβάνει ως ΄Ντάβιντε Μοντάνα' είναι γεμάτος από επιφωνήματα αποθέωσης και φωτογραφίες με εντυπωσιακές φυσιογνωμίες της βιομηχανίας του ερωτικού σινεμά. Αντίθετα, με το όνομα 'Ντάβιντε Ιοβινέλα' υπάρχει μόνο μια καταχώρηση στο Tranfermarkt, για το συμβόλαιο του με την Σκαφατέζε που λήγει στις 30 Ιουνίου του τρέχοντος έτους. Θα προλάβει άραγε ο Ιοβινέλα να πατήσει ξανά στο χορτάρι; Είναι εντυπωσιακή πάντως η επιμονή του να θέλει να βρίσκεται και στην Α' Εθνική του πορνό και στην Δ'Εθνική της Ιταλίας. Πάρε μια απόφαση Ντάβιντε. 

News 24/7

24MEDIA NETWORK