Ο παίκτης που δάγκωσε πέος αντιπάλου και άλλες ιστορίες

Αυτός είναι ένας τίτλος θέματος που μπορείς να 'ακούσεις' και να τρομαξεις. Παρόμοιες ιστορίες που έχουν προηγηθεί αυτού του περιστατικού, τρομάζουν.

Ο παίκτης που δάγκωσε πέος αντιπάλου και άλλες ιστορίες

Μαθαίνουμε ότι παίκτης γαλλικής ομάδας ποδοσφαίρου, του οποίου η ταυτότητα δεν έχει γινει γνωστή, δάγκωσε το πέος αντιπάλου του και τιμωρήθηκε με αποβολή 5 ετών από το ποδόσφαιρο. Επρόκειτο για μια γενικευμένη σύρραξη, όπου το 'ποιος προκάλεσε ποιον' δεν ήταν απόλυτα ξεκάθαρο, γι' αυτό κι εκτός από τον δράστη του δαγκώματος, αυτόν τον μικρό Χάνιμπαλ Λέκτερ μεταμφιεσμένο σε ποδοσφαιριστή, τιμωρήθηκε και το θύμα, με 6 μήνες αποκλεισμό από τα γήπεδα. Αυτό που ίσως να τρομάξει λίγο περισσότερο όσους έχουν γεννηθεί μετά το 1995, είναι ότι υπάρχει μια... ιστορία σε τέτοια περιστατικά. Υπάρχουν αρκετοι ποδοσφαιριστές που έχουν στοχεύσει στα γεννητικά όργανα του αντιπάλου για να τον βγάλουν νοκ άουτ. Θα επιλέξουμε δυο από αυτές τις στιγμές που απέκτησαν -απρόσμενα- αξία και συζητιούνται έντονα μέχρι σήμερα.

Βαλντεράμα: "Μίτσελ σ' ευχαριστώ που έπιασες τους όρχεις μου"

Ήταν η σεζόν 1991-1992, όταν η Ρεάλ Μαδρίτης αντιμετώπισε τη Ράγιο Βαγεκάνο. Κατά τη διάρκεια εκτέλεσης κόρνερ προς την περιοχή της Ρεάλ, ο εξτρέμ της ομάδας -ο οποίος στη συνέχεια πέρασε και από τον πάγκο του Ολυμπιακού- Μίτσελ, εθεάθη να αγγίζει τον Κάρλος Βαλντεράμα στα γεννητικά όργανα. Επίμονα. Αρκετά χρόνια αργότερα, θα εξηγήσει στα ισπανικά media, πως το έκανε για να νευριάσει τον Κολομβιανό μέσο, ο οποίος προηγουμένως είχε προσπαθήσει να παίξει με το μυαλό μη ισπανόφωνων παικτών της Ρεάλ. Το περιστατικό πρόσφατα χρησιμοποιήθηκε από τον Βαλντεράμα σε διαφήμιση για τον καρκίνο του προστάτη, όταν και 'ευχαρίστησε' τον πρώην αντίπαλό του!

Βίνι Τζόουνς: "Όταν είδα τον Γκασκόιν, ήθελα να τον σκοτώσω"

Ήταν το σωτήριον έτος 1988 και η Νιούκασλ αντιμετώπιζε τη Γουίμπλεντον. Ο Βίνι Τζόουνς ήδη είχε αποκτήσει τη φήμη του αμυντικού που μπορούσες να προσπεράσεις μόνο αν θυσιάζες τα πόδια σου, ενώ ο Πολ Γκασκόιν ξεχώριζε με τη φανέλα της Νιούκασλ ως ένας χαλκέντερος χαφ με έφεση και στο σκοράρισμα. Η μονομαχία τους σίγουρα δεν είχε γαλλικά, πιάνο και καλούς τρόπους. Σε μια επίθεση των 'καρακαξων', ο 'Γκάζα', εκνευρισμένος από τις σκληρές επαφές με τον Τζόουνς, του ψιθύρισε "πόσα σου δίνουν για να κάνεις αυτήν τη δουλειά, πόσα; 100 λίρες τη βδομάδα;" Τότε συνέβη το μοιραίο. Ο Τζόουνς, με μια κίνηση που θύμισε καράτε, αποπειράθηκε να αχρηστεύσει τα γεννητικά όργανα του Γκασκόιν.

Προηγουμένως, είχε ξεκινήσει τον αγώνα με το μαχαίρι στα δόντια: "Έβλεπα πριν από τον αγώνα τον 'Γκάζα' να έχει βγει στον αγωνιστικό χώρο και τον κόσμο να τρελαίνεται. Οι συμπαίκτες μου είπαν 'υπάρχουν κορίτσια που τρέχουν και κρατάνε λουλούδια και σοκολάτες'. Υπήρχε μια πανηγυρική ατμόσφαιρα και σκέφτηκα 'λες να μας βάλει 4 γκολ; Λες στο τέλος να γελάνε μ' εμάς;' Τρελάθηκα, ήθελα να ξεκινήσει το ματς και να τον σκοτώσω". Σήμερα οι δυο βετεράνοι έχουν φιλικές σχέσεις και δεν το κρύβουν. Οι πληγές (#διπλης) έχουν επουλωθεί. 

Να δώσει βάρος στο ντέρμπι με ΠΑΟΚ αντί για τη ρεβάνς ο Ολυμπιακός; Η απάντηση στο Pod-όσφαιρο:

News 24/7

24MEDIA NETWORK