Ο παίκτης που ισχυρίστηκε πως απήχθη από εξωγήινους και όλοι τον πίστεψαν

Μια ιστορία επιστημονικής φαντασίας ήρθε στο φως της δημοσιότητας με πρωταγωνιστή τον Γκιλιέρμο Μαρίνο, την εποχή που αγωνιζόταν στην Χιλή με προπονητή τον Χόρχε Σαμπαόλι. Το ακόμη πιο εντυπωσιακό, είναι πως άπαντες πιστεύουν ότι έλεγε αλήθεια.

Ο Γκιλιέρμο Μαρίνο ισχυρίστηκε πως απήχθη από εξωγήινους και αυτός ήταν ο λόγος μια αργοπορίας του στην προπόνηση, την εποχή που αγωνιζόταν στην Ουνιβερσιδάδ ντε Τσίλε. (NASA, ESA, D. Jewitt (UCLA) via AP)
Ο Γκιλιέρμο Μαρίνο ισχυρίστηκε πως απήχθη από εξωγήινους και αυτός ήταν ο λόγος μια αργοπορίας του στην προπόνηση, την εποχή που αγωνιζόταν στην Ουνιβερσιδάδ ντε Τσίλε. NASA, ESA, D. JEWITT (UCLA) VIA AP

Μια ιδιαίτερη ιστορία αποκάλυψε ο Γκουστάβο Λορεντσέτι, o 35χρονος Αργεντινός επιτελικός μέσος που σήμερα αγωνίζεται στην Κλουμπ Ντεπόρτες Ικίκε. Και αφορά την περίοδο κατά την οποία υπήρξε συμπαίκτης με τον Γκιλιέρμο Μαρίνο στην Ουνιβερσιδάδ Ντε Τσίλε. Ο τελευταίος άργησε μια φορά στην προπόνηση και η δικαιολογία που χρησιμοποίησε ήταν αν μη τι άλλο... πρωτότυπη.

Δεν συνάντησε κίνηση στο δρόμο, δεν τον λήστεψαν, δεν υπήρχε κάποιο οικογενιακό ζήτημα. Τον απήγαγαν εξωγήινοι, εξέτασαν την ψυχή του και τον άφησαν ελεύθερο να επιστρέψει στις υποχρεώσεις του.

Ο Μαρίνο έμεινε τρία χρόνια στον σύλλογο της Χιλής και κατέκτησε ισάριθμα πρωταθλήματα υπό τις οδηγίες του Χόρχε Σαμπάολι. Το φοβερό, όπως εξηγεί ο Λορεντσέτι, είναι πως πιθανότατα κανείς δεν πίστεψε ότι έλεγε ψέμματα.

"Ο Γκιλιέρμο ισχυρίστηκε πως έφτασε αργοπορημένος στην προπόνηση γιατί τον είχαν απαγάγει εξωγήινοι. Μας έδωσε πλήρη εξήγηση για το τι ένιωσε και πώς εκτυλίχθηκε η ιστορία. Υπάρχουν περιπτώσεις όπου ένας παίκτης λέει 'έφυγα και επέστρεψα δύο μέρες μετά γιατί είχα απαχθεί από εξωγήινους. Όμως ο Γκιλιέρμο δεν ήταν τέτοιος τύπος ποδοσφαιριστή. Ήταν πολύ σωστός άνθρωπος. Όλοι το γνωρίζουν αυτό", υποστηρίζει ο Λορεντσέτι.

Ο Μαρίνο είχε την φήμη ενός ειλικρινή ανθρώπου, στοιχείο που μαζί με την λεπτομερή εξιστόρηση του, έπεισαν τους συμπαίκτες του αλλά και τον Σαμπάολι πως έλεγε την αλήθεια.

"Άρχισε να μας εξηγεί πώς χάθηκε ξαφνικά και απήχθη από εξωγήινους. Μας είπε πως φέρνουν την ψυχή σου έξω από το σώμα, την αναλύουν και σε όλη την διάρκεια του ταξιδιού σε φροντίζουν. Κάπως έτσι. Εγώ για να είμαι ειλικρινής, πιστεύω στην ύπαρξη εξωγήινων. Μας έδωσε μια τρομερά πειστική εξήγηση και τον πιστεύουμε. Θα πρέπει να τον καλέσουν τα κανάλια για να πει την ιστορία καλύτερα.

Αλλά σε κάθε περίπτωση, ο Γκιλιέρμο απήχθη από εξωγήινους. Δεν ξέρω αν είπε την ίδια ιστορία στον Σαμπάολι. Έκαναν μια κουβέντα μετά την προπόνηση. Αλλά γνωρίζοντας τον Γκιλιέρμο, ο κόουτς πρέπει να τον πίστεψε. Τι να πει κανείς; Είναι μια ιστορία αντάξια για το Discovery Channel ή κάτι τέτοιο".

Ίσως πράγματι συνέβη κάτι περίεργο στον Γκιλιέρμο Μαρίνο εκείνη την ημέρα. Ίσως πάλι να το σκαρφίστηκε. Από την στιγμή όμως που κατάφερε να αφηγηθεί μια τέτοια ιστορία, πείθοντας άπαντες πως έτσι ακριβώς συνέβη, τότε μάλλον διαθέτει ταλέντα που ίσως και ο ίδιος να μην γνωρίζει. Σίγουρα αρκετά για να γλιτώσει το πρόστιμο της αργοπορίας του.

News 24/7

24MEDIA NETWORK