Ντεμπελέ, ο παίκτης των 1,6 εκατομμυρίων ανά αγώνα που είναι μονίμως εκτός

Ο Ουσμάν Ντεμπελέ είναι μια από τις πιο ακριβές μεταγραφές στην ιστορία του ποδοσφαίρου και 2η πιο ακριβή της Μπαρτσελόνα. Είναι επίσης, ένας παίκτης που παίζει... σπάνια.

O Ουσμάν Ντεμπελέ κοντρολάρει τη μπάλα και επιχειρεί να αναχαιτίσει τους Ντάνι Καρβαχάλ, Λούκα Μόντριτς κατά τη διάρκεια του 2ου γύρου του ημιτελικού του Copa del Rey που έγινε στο 'Σαντιάγο Μπερναμπέου', ανάμεσα σε Ρεαλ Μαδρίτης και Μπαρτσελόνα.
O Ουσμάν Ντεμπελέ κοντρολάρει τη μπάλα και επιχειρεί να αναχαιτίσει τους Ντάνι Καρβαχάλ, Λούκα Μόντριτς κατά τη διάρκεια του 2ου γύρου του ημιτελικού του Copa del Rey που έγινε στο 'Σαντιάγο Μπερναμπέου', ανάμεσα σε Ρεαλ Μαδρίτης και Μπαρτσελόνα. AP

Ο Ουσμάν Ντεμπελέ αποτελεί μια από τις πιο ακριβές μεταγραφές στην ιστορία του ποδοσφαίρου. Στη λίστα της Μπαρτσελόνα φιγουράρει στη 2η θέση. Ένας παίκτης που πήγε στο 'Καμπ Νόου' τον Αύγουστο του 2017 από την Ντόρτμουντ, με το ύψος της μεταγραφής να φτάνει τα 105.000.000 ευρώ, χωρίς τα μπόνους επίτευξης στόχων, που εκτείνονται περίπου στα 40.000.000 ευρώ. Ο Γάλλος εξτρέμ βρίσκεται 'οχυρωμένος' στην πρωταθλήτρια Ισπανίας, με μια ρήτρα που φτάνει τα 400.000.000 ευρώ, αλλά και μια αλληλουχία 9 -σχεδόν- διαδοχικών τραυματισμών, που τον έχουν κρατήσει μακριά από 46 αγώνες της ομάδας του!

Ο 22χρονος διεθνής έχει βρεθεί εκτός αγωνιστικής δράσης για 265 ημέρες συνολικά, δηλαδή 9 μήνες, από τα δυο χρόνια που τρέχει το συμβόλαιο του. Ο πρώην παίκτης της Ρεν, αυτήν τη στιγμή, έχει κοστίσει στην Μπαρτσελόνα λίγο περισσότερο από 1.600.000 ευρώ ανά ματς (χωρίς να υπολογίσουμε μισθούς/πριμ) και κρίνοντας από το γεγονός ότι από τον Μάιο της φετινής χρονιάς έχει περάσει συντριπτικά περισσότερο χρόνο στην αποκατάσταση από τους τραυματισμούς του, το μέλλον του στον σύλλογο διαγράφεται μάλλον δυσοίωνο.

Ποιος θα είναι ο MVP της σεζόν και πού πρέπει να βελτιωθεί ο ΠΑΟΚ; Η απάντηση στο Pod-όσφαιρο:


News 24/7

24MEDIA NETWORK