Ο Παναγιώτης Βλαχοδήμος επέστρεψε στα γήπεδα έπειτα από οκτώ μήνες

Ο Παναγιώτης Βλαχοδήμος αγωνίστηκε για πρώτη φορά για την Ντινάμο Δρέσδης στην 2. Bundesliga έπειτα από τον Σεπτέμβριο και τη ρήξη χιαστού που υπέστη.

Ο Παναγιώτης Βλαχοδήμος επέστρεψε στα γήπεδα έπειτα από οκτώ μήνες

Ήταν 19 Σεπτεμβρίου 2021 όταν η Ντινάμο Δρέσδης αντιμετώπιζε εκτός έδρας την Ντάρμστατ. Στο 17ο λεπτό, ο Παναγιώτης Βλαχοδήμος αποχωρούσε από τον αγωνιστικό χώρο του "Μπέλενφαλτορ" με ρήξη χιαστού στο αριστερό γόνατο.

Την Κυριακή, περίπου οκτώ μήνες αργότερα, ο 30χρονος εξτρέμ επέστρεψε στη δράση, αφήνοντας πίσω του όλες τις δυσκολίες που πέρασε στη σεζόν. Οι συνθήκες δεν ήταν ιδανικές, όμως είχαν διαμορφωθεί εν τη απουσία του και δεν μπορούσε να κάνει κάτι.

Παρ' όλα αυτά, περνώντας στον αγώνα στο 89ο λεπτό κι ενώ η ομάδα του έχανε 1-2 στην Καρλσρούη από την τοπική ομάδα, πανηγύρισε την ισοφάριση στο 4ο λεπτό των καθυστερήσεων με τον Μάικλ Ακότο.

Η Ντινάμο θα τερματίσει στην 16η θέση της 2. Bundesliga, όπως είχε καθοριστεί από την προηγούμενη εβδομάδα. Αυτό σημαίνει ότι θα συμμετάσχει στα μπαράζ παραμονής με τον 2ο από την 3η κατηγορία. Ο Βλαχοδήμος έχει συμβόλαιο με το σύλλογο μόνο αν δεν υποβιβαστεί, ωστόσο ο ίδιος βλέπει διαφορετικά την κατάσταση.

"Δεν έχει σημασία τώρα, δεν το σκέφτομαι. Το μόνο που σκέφτομαι είναι η παραμονή της Ντινάμο και θα τα καταφέρουμε. Έτσι, θα είμαι εδώ".

News 24/7

24MEDIA NETWORK