Ο Παναιτωλικός στηρίζει την εθνική ομάδα (vid)
Την αγάπη τους για την εθνική ομάδα εκδήλωσαν με έμπρακτο τρόπο οι άνθρωποι του Παναιτωλικού, οι οποίοι έγιναν και επίσημα μέλη του Hellasfanclub.
Οι ποδοσφαιριστές, το τεχνικό επιτελείο, η διοίκηση και το διοικητικό προσωπικό της αγρινιώτικης ομάδας είχαν ζητήσει την εγγραφή τους με αιτήσεις και σε ειδική τελετή που έγινε, ο Φώτης Κωστούλας παρέδωσε τις κάρτες μέλους.
Ο ισχυρός άνδρας του Παναιτωλικού δήλωσε μεταξύ άλλων: “Θεωρήσαμε υποχρέωσή μας να στηρίξουμε την εθνική μας ομάδα και να δώσουμε αυτό το ερέθισμα πρώτα απ’ όλα στους παίκτες μας και αυτοί με τη σειρά τους να το μεταδώσουν πιο πέρα. Ελπίζουμε και ευχόμαστε να μας ακολουθήσουν και άλλες ομάδες για να είμαστε δίπλα στην εθνική. Εμείς, σε οτιδήποτε άλλο χρειάζεται να κάνουμε για την εθνική μας ομάδα, θα είμαστε πάντα παρόντες”.
Από την πλευρά του, ο Γιάννης Νταλακούρας, είπε χαρακτηριστικά: “Ελπίζω να αποτελέσει παράδειγμα αυτή η πρωτοβουλία, γιατί πρέπει να βρίσκουμε τρόπους να προσφέρουμε και στην Ελλάδα και στην εθνική μας”.
Εξάλλου, την Τετάρτη (29/12) θα πραγματοποιηθούν τα επίσημα εγκαίνια του γηπέδου Νεοχωρίου, στα πλαίσια των οποίων θα διεξαχθεί φιλικός αγώνας μεταξύ των ομάδων του Ομήρου και του Παναιτωλικού, που είναι ο προσκεκλημένος της εκδήλωσης.
*** Φωτό από την επίσημη ιστοσελίδα του hellasfanclub.