Ο Παναθηναϊκός έκανε την ευχή του 17χρονου Μανόλη πραγματικότητα

Ο 17χρονος Μανόλης είδε την ευχή του να εκπληρώνεται στην αναμέτρηση με τον Αστέρα Τρίπολης. Ο νεαρός φίλαθλος των πρασίνων και θαυμαστής του Μπεργκ παρακολούθησε από κοντά τον αγώνα και στη συνέχεια πήρε τη φανέλα του Σουηδού, ενώ το Make-A-Wish του δώρισε ένα laptop.

Ο Παναθηναϊκός έκανε την ευχή του 17χρονου Μανόλη πραγματικότητα
INTIME SPORTS

Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός αναφέρθηκε στον νεαρό φίλαθλο που πήρε τη φανέλα του Μάρκους Μπεργκ και στη φιλοξενία νεαρών αθλητών και μαθητών.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΠΑΕ Παναθηναϊκός:

Η ΠΑΕ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ σε συνεργασία με το Make A Wish υποδέχτηκαν στη χθεσινή αναμέτρηση στη Λεωφόρο τον 17χρονο Μανόλη, φίλαθλο του Παναθηναϊκού και θαυμαστή του Μάρκους Μπεργκ.

Ο νεαρός φίλος παρακολούθησε τον αγώνα, έλαβε από τον Μπεργκ δώρο τη φανέλα με την οποία αγωνίστηκε και από το Make-A-Wish ένα laptop στη λήξη του παιχνιδιού. Με αυτό τον τρόπο, έγινε πραγματικότητα η ευχή του Μανόλη.

Ο κόσμος χειροκρότησε τόσο την κίνηση ανθρωπιάς του ποδοσφαιριστή μας, όσο και την προσπάθεια που κάνει ο νεαρός φίλος για την υγεία του. Η ΠΑΕ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ για πολλά χρόνια στηρίζει το Make A Wish που ασχολείται αποκλειστικά με τον ψυχικό κόσμο του σοβαρά άρρωστου παιδιού.

Επιπλέον, στο πλαίσιο της φιλοξενίας παιδιών και μικρών αθλητών η ΠΑΕ υποδέχτηκε περίπου 150 αθλητές από τις Σχολές Ποδοσφαίρου Παναθηναϊκού στον Υμηττό και στο Μαρούσι –Πολύδροσο, όπως και 60 περίπου μαθητές από την Εράσμειο Ελληνογερμανική Σχολή και τα Εκπαιδευτήρια Ζαγοριανάκου.

Ευχόμαστε σε όλα τα παιδιά υγεία και καλή σταδιοδρομία.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ