Ο Πανιώνιος "φουντάρισε" τον Αστέρα

Ο Ταξιάρχης Φούντας έφυγε από τον Αστέρα ως περιττός, επέστρεψε μετά από ένα χρόνο στον Πανιώνιο και στην πρεμιέρα της σεζόν ήταν μαζί με τον Καρίμ Ανσαριφάρντ οι μεγάλοι πρωταγωνιστές του επιβλητικού 3-0 επί των Αρκάδων στη Νέα Σμύρνη! Ντεμπούτο με νίκη ο Βλάνταν Μιλόγεβιτς, απογοήτευσε η ομάδα του Χάβου.

Ο Πανιώνιος "φουντάρισε" τον Αστέρα

Ονειρικό για τον Πανιώνιο και εφιαλτικό για τον Αστέρα ήταν το ξεκίνημα του πρωταθλήματος. Μια εικόνα που αποτυπώθηκε στο θρίαμβο (3-0) των "κυανέρυθρων" επί των Αρκάδων στη Νέα Σμύρνη.

Το χαμένο πέναλτι του Ανσαριφάρντ στο 14', για (καθαρό) χέρι του Ιωαννίδη, κάθε άλλο παρά πτόησε τους Νεοσμυρνιώτες. Διότι ο ταχύς Ιρανός συνέθεσε ένα ασυναγώνιστο δίδυμο με τον Ταξιάρχη Φούντα και στο 23' εξέθεσαν την δυσκίνητη άμυνα του Αστέρα. Ο πρώτος σέρβιρε από δεξιά και ο δεύτερος εκτέλεσε άψογα, αφού αντίπαλος δεν υπήρχε στον ορίζοντα.

Ήταν καλύτερο δώρο στον εαυτό του για τα 21α γενέθλιά του (4/9) και ταυτόχρονα η "εκδίκηση" για την καλοκαιρινή αποχώρησή του από την Τρίπολη. Μάλιστα ο Φούντας πανηγύρισε έξαλλα το γκολ που σημείωσε κόντρα στην πρώην ομάδα του! Όπως φυσικά και το απίθανο τέρμα που μετά από εναέριο γυριστό στο 57' διαμόρφωσε το τελικό 3-0 της ομάδας του Βλάνταν Μιλόγεβιτς, ξεσηκώνοντας τον κόσμο στην κερκίδα.

Ενδιάμεσα ο Ανσαριφάρντ είχε φροντίσει να εξιλεωθεί για το χαμένο πέναλτι, ξεφεύγοντας με κάθετη κίνηση και τελειώνοντας ψύχραιμα την ασίστ του Μπεν για το δεύτερο γκολ του Πανιωνίου. Ενός Πανιωνίου που δεν κινδύνευσε από έναν νωθρό και ασύνδετο Αστέρα. Έναν Αστέρα αγνώριστο, σε σχέση τουλάχιστον με την εικόνα των φιλικών, ο οποίος δεν βελτιώθηκε ούτε μετά την αναπροσαρμογή του αρχικού πλάνου και τις αλλαγές στο 37' και στο 46'. Οι "κιτρινομπλέ" ήταν απογοητευτικοί και ήταν θαύμα που απέφυγαν κάτι χειρότερο.

ΟΙ ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ:

Πανιώνιος: Γιαννιώτης, Βλάχος, Ρισβάνης, Οικονόμου, Αντωνιάδης, Σιώπης, Κόρμπος, Μπεν, Μασούντ (83' Καθάριος), Φούντας (70' Ολαϊτάν), Ανσαριφάρντ (86' Ενγκόνγκ)

Αστέρας: Κοσίσκι, Μπέρτος, Σεφί, Κουρμπέλης, Γιαννούλης, Τσουκαλάς, Δημούτσος (46' Φερνάντες), Τσιλιανίδης (37' Αμντανί), Καλτσάς (54' Φαρίνα), Μάσα, Ιωαννίδης

Γκολ: 23', 57' Φούντας, 51' Ανσαριφάρντ

Ο Πανιώνιος "φουντάρισε" τον Αστέρα

News 24/7

24MEDIA NETWORK