Ο Πανιώνιος τιμά τις ρίζες του με πρωτοβουλία για τους πρόσφυγες

Εξαιρετική πρωτοβουλία από την ΠΑΕ Πανιώνιος και το Υπουργείο Μεταναστευτικής Πολιτικής. Παιδιά προσφύγων θα παρακολουθήσουν το παιχνίδι του Ιστορικού με τον Ατρόμητο.

Ο Πανιώνιος τιμά τις ρίζες του με πρωτοβουλία για τους πρόσφυγες

Ο Πανιώνιος συμπεριφέται στους πρόσφυγες, ως πρόσφυγας. Με άλλα λόγια τιμά την ιστορία και τις ρίζες του, τις καταβολές του από τη Σμύρνη και όσους φόρεσαν τα χρώματά του.

Στο κυριακάτικο παιχνίδι με τον Ατρόμητο ο Ιστορικός θα φιλοξενήσει παιδιά προσφύγων στα οποία θα μοιράζει και παιχνίδια.

Η ανακοίνωση

Τ ο Υπουργείο Μεταναστευτικής Πολιτικής χαιρετίζει την πρωτοβουλία της ΠΑΕ ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ ΓΣΣ να συνοδεύσουν παιδιά προσφύγων κατά την είσοδο στον αγωνιστικό χώρο τους ποδοσφαιριστές και διαιτητές της αναμέτρησης ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ- ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ την Κυριακή 2 Απριλίου στις 15.00 στο πλαίσιο της 26ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Super League. Στη συνέχεια οι μικροί πρόσφυγες με τους συνοδούς τους θα παρακολουθήσουν την αναμέτρηση.

Στο πλαίσιο του αγώνα η ΠΑΕ Πανιώνιος καλεί τους φιλάθλους να έρθουν στο γήπεδο φέρνοντας ένα παιχνίδι για τα παιδιά προσφύγων. Η παράδοση των παιχνιδιών θα γίνεται στις θύρες του γηπέδου. Η πρωτοβουλία αυτή της ΠΑΕ δείχνει την ευαισθησία με την οποία ο δεύτερος στον βαθμολογικό πίνακα της Super League Πρόσφυγας προσεγγίζει το θέμα των προσφύγων.

Το Υπουργείο Μεταναστευτικής Πολιτικής θα ήθελε να ευχαριστήσει θερμώς την ομάδα της Νέας Σμύρνης για την πρωτοβουλία.

News 24/7

24MEDIA NETWORK