Ο ΠΑΟΚ ανακοίνωσε τον Ενέα Μιχάι με video που θα ζήλευαν και οι ξένοι

Ο ΠΑΟΚ ανακοίνωσε την απόκτηση του Ενέα Μιχάι με ένα πανέμορφο video που δεν θυμίζει σε τίποτα εκείνο του Νίκου Καρέλη...

Ο ΠΑΟΚ ανακοίνωσε τον Ενέα Μιχάι με video που θα ζήλευαν και οι ξένοι

Τα καλά λόγια για το τμήμα new media του ΠΑΟΚ δεν είναι καινούργια. Είτε πρόκειται για ένα video που αφορά τον τραυματία Βιεϊρίνια είτε για ένα compilation από τις εμψυχωτικές ομιλίες του Φερνάντο Βαρέλα είτε για τον γενικότερο χειρισμό των social media του συλλόγου, στέκεται σχεδόν πάντα στο ύψος των περιστάσεων.

Το σχεδόν οφείλεται κυρίως σε ατυχείς εμπνεύσεις που δεν γίνεται να λείπουν από τη δουλειά εργαζομένων που στηρίζονται σε πρωτότυπες ιδέες και που μερικές φορές μπορεί να καταλήγουν στον... Νίκο Καρέλη, τον MVP του φετινού ΠΑΟΚ.

Την Τρίτη, ο 'δικέφαλος του βορρά' ανακοίνωσε ακόμα έναν παίκτη και συνόδευσε αυτήν την εξέλιξη με ένα δημιουργικό video. Πιο καλό, πιο ρεαλιστικό αυτήν τη φορά, χωρίς μπουλντόζες στο γήπεδο. Στο video εμφανίζεται ο Ενέα Μιχάι, ο 21χρονος διεθνής Αλβανός στόπερ που εκτόξευσε τις μετοχές του στον Παναιτωλικό και που πλέον θα φοράει τη φανέλα του ΠΑΟΚ, να δέχεται SMS από τη νέα ομάδα του για να πάει στα γραφεία και να υπογράψει. Οι κάμερες τον ακολουθούν σε αυτήν τη σημαντική μέρα και το αποτέλεσμα είναι ένα warm-hearted video.

News 24/7

24MEDIA NETWORK