Ο ΠΑΟΚ ανακοίνωσε τον 'σωστό' Ζίβκοβιτς με καθυστέρηση 68 λεπτών

Η συνύπαρξη δύο συνεπώνυμων Σέρβων 'μπέρδεψε' το τμήμα επικοινωνίας του ΠΑΟΚ. Η διόρθωση έβαλε τα πράγματα στη θέση τους.

Ο Άντριγια Ζίβκοβιτς σε μία από τις 88 συμμετοχές του με την Μπενφίκα
Ο Άντριγια Ζίβκοβιτς σε μία από τις 88 συμμετοχές του με την Μπενφίκα AP PHOTO/ARMANDO FRANCA

Ο Ζίβκο Ζίβκοβιτς εντάχθηκε στο ρόστερ του ΠΑΟΚ το καλοκαίρι του 2019, ερχόμενος από την Ξάνθη. Είχε ήδη ένα χρόνο στην Τούμπα καί 20 ματς με την ασπρόμαυρη φανέλα, ανταγωνιζόμενος τον Αλέξανδρο Πασχαλάκη για τη θέση του #1 στα γκολπόστ του 'Δικεφάλου'.

Από ένα στιγμιαίο λάθος, μια ανθρώπινη απροσεξία, την παρεμβολή ενός δαίμονα που εισέβαλε απρόσκλητος την ώρα του μοντάζ, ο 31χρονος Σέρβος τερματοφύλακας βρέθηκε ν' ανακοινώνεται ξανά. Για δεύτερη φορά μέσα σε διάστημα 15 μηνών.

Το 'μπέρδεμα' προκλήθηκε λόγω του κοινού επωνύμου του με τον Άντριγια Ζίβκοβιτς. Τον 24χρονο συμπατριώτη του που, ως ελεύθερος από την Μπενφίκα, συμφώνησε να παίξει για τον ΠΑΟΚ, υπογράφοντας συμβόλαιο δύο ετών. Η... αποκατάσταση της αλήθειας ήρθε ύστερα από 68 λεπτά προσμονής.

Στις 17:52 δημοσιεύτηκε το video με τον Ζίβκο Ζίβκοβιτς και στις 19:00 αυτό με τον συμπατριώτη του Άντριγια. Τον σωστό. Τον τεχνίτη εξτρέμ των 88 συμμετοχών, των 24 ασίστ και των 4 γκολ με τους 'αετούς' της Λισαβόνας.

"Το πετύχαμε αυτή τη φορά", ήταν το αυτοσαρκαστικό σχόλιο από τους διαχειριστές του twitter που είχαν εμπνευστεί το όλο στόρι, για να προαναγγείλουν την ανακοίνωση του ταλαντούχου Σέρβου. Που διάλεξε/πήρε το '14' - δυστυχώς για κάποιους εξ όσων σχολίασαν την απόκτησή του.


News 24/7

24MEDIA NETWORK