Ο ΠΑΟΚ ανέβασε αισθητά την προσφορά του για τον Ανσαριφάρντ

Ο ΠΑΟΚ δείχνει αποφασισμένος να κλείσει το ντιλ με τον Πανιώνιο για τον Καρίμ Ανσαριφάρντ, γι' αυτό και ανέβασε κατά πολύ την προσφορά του. Τι ακριβώς θέλει ο Πανιώνιος.

ΣΟΥΠΕΡΛΙΓΚΑ / ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ - ΠΑΟ
ΣΟΥΠΕΡΛΙΓΚΑ / ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ - ΠΑΟ EUROKINISSI SPORTS

To πρόβλημα στο γκολ που αντιμετωπίζει ο ΠΑΟΚ ώθησε το ν Δικέφαλο του Βορρά να ανεβάσει αισθητά την προσφορά του για τον Καρίμ Ανσαριφάρντ.

Οπως προκύπτει από πηγές που βρίσκονται κοντά στον Πανιώνιο, οι Θεσσαλονικείς διαμήνυσαν ότι χρειάζονται άμεσα τον Ιρανό φορ και γι' αυτό το λόγο αποφάσισαν να προσφέρουν πολύ περισσότερα χρήματα σε σχέση με την πρώτη προσφορά τους.

Η προσφορά αυτή ικανοποιεί σε πρώτη φάση τον Πανιώνιο ο οποίος όμως έχει άλλη επιδίωξη. Να παραμείνει ο παίκτης όσο το δυνατόν περισσότερο στη Νέα Σμύρνη, αν είναι δυνατόν και μέχρι το τέλος της σεζόν.

Ο ΠΑΟΚ δεν συζητά καθόλου αυτό το ενδεχόμενο, άλλωστε ανέβασε την προσφορά του για έναν και μοναδικό λόγο. Να πάρει τον παίκτη τώρα.

Πρέπει επίσης να τονίσουμε ότι θα πρέπει να υπάρξει και συμφωνία μεταξύ του ΠΑΟΚ και του παίκτη για να οριστικοποιηθεί η μεταγραφή.

News 24/7

24MEDIA NETWORK