Ο ΠΑΟΚ κοντά στους πλημμυροπαθείς

Είδη πρώτης ανάγκης που μαζεύτηκαν με πρωτοβουλία της οικογένειας του ΠΑΟΚ για να καλυφθούν οι ανάγκες των πλημμυροπαθών βρίσκονται ήδη στο Βελιγράδι.

Ο ΠΑΟΚ κοντά στους πλημμυροπαθείς

Στο Βελιγράδι για να καλυφθούν οι ανάγκες των πλημμυροπαθών της Σερβίας βρίσκεται το μεγάλο φορτηγό του ΠΑΟΚ, το οποίο μετέφερε τεράστια ποσότητα με είδη πρώτης ανάγκης, που ήταν το αποτέλεσμα της προσπάθειας που ξεκίνησαν οι Σύνδεσμοι Φίλων ΠΑΟΚ, ακολούθησε η ΚΑΕ ΠΑΟΚ και ευαισθητοποίησε πάρα πολύ κόσμο.

Οπως ενημερώνει η ΚΑΕ ΠΑΟΚ: "Το φορτηγό το οποίο ναύλωσαν με δικά τους έξοδα οι ΠΑΟΚ Fans και συνόδευσε με επιπλέον όχημα αντιπροσωπεία των ΠΑΟΚ Fans, μετέφερε στο Βελιγράδι περισσότερα από 500 πακέτα με ρούχα, είδη υγιεινής και είδη πρώτης ανάγκης, τα οποία συγκεντρώθηκαν από φιλάθλους του ΠΑΟΚ, χορηγούς της ομάδας, ακόμη και στελέχη της ομάδας μπάσκετ.

Θα πρέπει να σημειωθεί επίσης ότι ο ΠΑΟΚ ήταν η μοναδική Ελληνική ομάδα που αναφέρθηκε από την επίσημη ιστοσελίδα της Euroleague σε σχετικό κείμενο για την ευαισθητοποίηση και τις δράσεις που έγιναν σε όλη την Ευρώπη από τα μεγαλύτερα Club".

News 24/7

24MEDIA NETWORK