O ΠΑΟΚ κοντά στους πρόσφυγες

H ΠΑΕ ΠΑΟΚ αποδεικνύει γι' ακόμη μία φορά την ευαισθησία της στο θέμα των προσφύγων, αφού σε συνεργασία με το ξενοδοχείο Makedonia Palace, ξεκινά σειρά δράσεων για την ανακούφιση τους.

O ΠΑΟΚ κοντά στους πρόσφυγες

Το ζήτημα των Σύρων προσφύγων έχει προκαλέσει το ενδιαφέρον μεγάλων ευρωπαϊκών συλλόγων, οι οποίοι έχουν δημιουργήσει προγράμματα για τη βελτίωση της ζωής τους. Ο ΠΑΟΚ σε συνεργασία με το ξενοδοχείο Makedonia Palace, ξεκινά σειρά δράσεων για την ανακούφιση τους.

Οι άνθρωποι της ΠΑΕ, μετά τη δωρεά ενός ευρώ για κάθε ένα εισιτήριο του αγώνα ΠΑΟΚ-Ντόρτμουντ, θα προσφέρουν το ίδιο ποσό και στους άλλους δύο εντός έδρας αγώνες της ομάδας στο Europa League. Παράλληλα, θα συλλέξουν τρόφιμα, ρούχα καθώς κα είδη πρώτης ανάγκης.

Αναλυτικά η ενημέρωση:

"Μετά την δωρεά ενός ευρώ για κάθε ένα εισιτήριο του αγώνα ΠΑΟΚ-Ντόρτμουντ, η ΠΑΕ ΠΑΟΚ θα προσφέρει το ίδιο ποσό και στους επόμενους δύο εντός έδρας ευρωπαϊκούς αγώνες της ομάδας του Δικέφαλου, ποσό που θα διατεθεί σε ανθρωπιστικές – μη κυβερνητικές οργανώσεις. Παράλληλα η ΠΑΕ ΠΑΟΚ και το Makedonia Palace οργανώνουν την άμεση συλλογή ρούχων και τροφίμων, καθώς και ειδών πρώτης ανάγκης, για τους πρόσφυγες που φιλοξενούνται στην πόλη μας. Οι εθελοντές μπορούν να φέρνουν ό,τι επιθυμούν από τα παραπάνω, στη Θύρα 4 του γηπέδου της Τούμπας ή στην υποδοχή του ξενοδοχείου Makedonia Palace, από τη Δευτέρα 5 Οκτωβρίου".

News 24/7

24MEDIA NETWORK