Ο ΠΑΟΚ κρατά ενήμερη την UEFA

Οι καταγγελίες του "Δικεφάλου" για το "σύστημα που κάνει κουμάντο" στο ελληνικό ποδόσφαιρο έχουν φθάσει στην ευρωπαϊκή Ομοσπονδία.

Ο ΠΑΟΚ κρατά ενήμερη την UEFA
INTIME SPORTS

Εντός των συνόρων, η ΠΑΕ ΠΑΟΚ, είτε με ανακοινώσεις και δηλώσεις παραγόντων της που επιφέρουν πειθαρχικές διώξεις εισαγγελέων και ποινές από την πειθαρχική της ΕΠΟ (όπως η τιμωρία με χρηματικό πρόστιμο του Ιάκωβου Αγγελίδη), είτε με τις κινήσεις του Ιβάν Σαββίδη που έχει ανοίξει ακόμη και θέμα αποχώρησης της ομάδας από το πρωτάθλημα, έχει ανοίξει "πόλεμο" με την διοίκηση της ΕΠΟ την οποία εντάσσει στο "σύστημα που λυμαίνεται το ελληνικό ποδόσφαιρο".

Ωστόσο, οι ενέργειές της φθάνουν, εδώ και αρκετό καιρό, και στο εξωτερικό και συγκεκριμένα μέχρι την UEFA. Ήδη έχουν αποσταλεί στην UEFA έναν πλήρη φάκελο με στοιχεία για την ΕΠΟ και την ΚΕΔ, τον τρόπο που επιλέγονται και αξιολογούνται οι διαιτητές, το πως επιλέγονται οι αθλητικοί δικαστές, έγγραφα και οπτικοποιημένο υλικό.

Πιο αναλυτικά, πρόκειται για ένα φάκελο 15-20 σημείων, που αρχίζει από την κοινή συνέντευξη Σαρρή-Μώραλη πέρυσι, όταν ο πρόεδρος της ΕΠΟ δεν έδινε πειστικές απαντήσεις για καταγγελίες σχετικά με την Ομοσπονδία και περιέχει πλήρη ανάλυση των γεγονότων του τελευταίου χρόνου.

Μάλιστα, η ΠΑΕ ΠΑΟΚ φροντίζει να κάνει συνεχώς update. Τα ίδια στοιχεία, βέβαια, έχουν πάει και στο υφυπουργείο Αθλητισμού, αλλά και την ΕΠΟ, αλλά όπως αναλύσαμε προηγουμένως, δεν υπάρχει καμία ουσιαστική αντίδραση εντός των συνόρων.

Στα γραφεία της Τούμπας,ωστόσο, δεν κρύβουν ότι περιμένουν σύντομα-οι ενέργειές τους εκτός Ελλάδας να φέρουν αποτέλεσμα.

News 24/7

24MEDIA NETWORK