"Ο ΠΑΟΚ θα κάνει το βήμα παραπάνω"

Την αισιοδοξία του ότι ο ΠΑΟΚ μπορεί να πετύχει τους υψηλούς στόχους του το 2013 εξέφρασε ο Γιώργος Κατσικάς.

"Ο ΠΑΟΚ θα κάνει το βήμα παραπάνω"

Ο νεαρός αμυντικός έδωσε συνέντευξη στην εφημερίδα "Sportday". Ιδού ένα επόσπασμά της:

Γιώργο επέστρεψες εδώ και δύο μέρες σε πλήρη δράση. Είσαι πανέτοιμος για τον αγώνα της Κομοτηνής;

"Ναι, ξεπέρασα 100% τη θλάση στη γάμπα και πλέον νιώθω σαν θηρίο που φεύγει από το κλουβί του... (σ.σ.: γέλια). Θέλω πολύ να παίξω και, ανάλογα με τα πλάνα του προπονητή μου, θα δω αν θα ξεκινήσω βασικός στον αγώνα με τον Πανθρακικό. Το βασικό, όμως, είναι ότι έχω αποθεραπευτεί πλήρως".

Ο ΠΑΟΚ είναι δεύτερος στη βαθμολογία και στις πρώτες τέσσερις αγωνιστικές του β' γύρου έχει να δώσει κρίσιμα παιχνίδια. Ποιος είναι ο άμεσος στόχος σας;

"Οντως τα παιχνίδια με τον Πανθρακικό εκτός, με τον Ατρόμητο εντός, με τον Αστέρα στην Τρίπολη και με την Ξάνθη στην έδρα μας είναι πολύ κομβικά. Αν κάνουμε το 4 στα 4, κάτι που δεν είναι καθόλου εύκολο, τότε κατά 90% θα έχουμε τον πρώτο λόγο για να μπούμε μπροστάρηδες και με διαφορά από τους υπολοίπους στα πλέι οφ. Αν το πετύχουμε αυτό, μπορούμε να υλοποιήσουμε πιο εύκολα τους στόχους μας".

Οι μεταγραφές, όπως του Κατσουράνη αλλά κι αυτές που θα ακολουθήσουν, προσδίδουν μια άλλη ποιότητα στην ομάδα;

"Παίκτες όπως ο Κατσουράνης, που είναι διεθνής, αρχηγός της Εθνικής, έχει πάρει το Euro, έπαιξε για πολλά χρόνια σε μεγάλες ομάδες της Ελλάδας και του εξωτερικού, είναι πολύ σημαντικοί για τον ΠΑΟΚ. Πιστεύω ότι και με τις υπόλοιπες μεταγραφές η ομάδα θα κάνει το βήμα παραπάνω που θέλει".

Τελικά τι άλλαξε ο Ιβάν Σαββίδης στον ΠΑΟΚ;

"Πλέον δεν σκεφτόμαστε τα εξωγηπεδικά ζητήματα, παρά μόνο πώς θα κερδίσουμε τους αγώνες και θα παίξουμε καλύτερο ποδόσφαιρο. Η παρουσία του κ. Σαββίδη μας παρέχει εγγυήσεις που δεν τις είχαμε πριν. Κι αυτό βοηθάει τους πάντες στην ομάδα για να δουλεύουν, χωρίς άλλες σκέψεις, ο καθένας στον τομέα του. Είμαστε πολύ χαρούμενοι και πρέπει απλά να κάνουμε τη δουλειά μας, να αποδίδουμε διαρκώς καλύτερα μέσα στο γήπεδο, σύμφωνα με τα όσα μας λέει ο προπονητής μας και να υλοποιήσουμε τους στόχους του ΠΑΟΚ".

Πέρα από τα προκριματικά του Τσάμπιονς Λιγκ, ποιο όνειρο έχεις «κολλημένο» στο μυαλό σου;

"Δεν έχω ένα, αλλά περισσότερα. Ενα, όμως, είναι αυτό που σχετίζεται με τη συμμετοχή μας στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ, μια κι η όλη διαδικασία θα προσδώσει διαφορετικό πρεστίζ στον ΠΑΟΚ. Θα γυρίσουμε σελίδα και θα ανεβούμε πολλά επίπεδα παραπάνω. Και για μας, όμως, ως ποδοσφαιριστές μιας ομάδας που πετυχαίνει τέτοια πράγματα, σημαίνει πολλά κάτι τέτοιο, μια και είναι η μεγαλύτερη διασυλλογική διοργάνωση κι όλα τα μάτια βρίσκονται... κολλημένα σε αυτή. Θα είναι έξι παιχνίδια βγαλμένα από τα καλύτερά μας όνειρα".

News 24/7

24MEDIA NETWORK