Ο ΠΑΟΚ θέλει τον δικό του Σιμόες ή Ζέκα

Η... λογική της μεταγραφής του "βιονικού" Πεδρίνιο, το τετραπλό τσεκάρισμα του από τον "δικέφαλο", οι συστάσεις του Σάντος, η μανατζερική σχέση με την καλοκαιρινή υπόθεση Λουίς Κάρλος, το ενδιαφέρον της Μπράγκα και το πως κολλάει ως εσωτερικός μέσος στην 3άδα των μέσων του Ίβιτς (VIDEO).

Ο ΠΑΟΚ θέλει τον δικό του Σιμόες ή Ζέκα

Και το πλήρες ονοματεπώνυμο αυτού Πέδρο Φελίπε Μπαρμπόζα Μορέϊρα. Καριέρα πάντως κάνει ως Πεδρίνιο! Αν πιστέψουμε την "A Bola"που αποκάλυψε την είδηση και τη Record"που την αντέγραψε, "στο στόχαστρο του ΠΑΟΚ ο Πεδρίνιο"! Μάλιστα...

Το Contra.grψάχτηκε αμέσως στην πιάτσα τωνagentsγια το... λαβράκι εκ Πορτογαλίας που "ανακάλυψε" και κάνει σκάουτινγκ ο "δικέφαλος του βορρά". Ο Πεδρίνιο, λοιπόν, είναι η αποκάλυψη της φετινής Πάσος Φερέιρα αφού στην πρώτη του χρονιά στηνLiga Nosμετράει 15 90λεπτα σε ισάριθμες αγωνιστικές στο πρωτάθλημα (και 120΄στο κύπελλο). Μάλιστα είναι δεύτερος σκόρερ της με 3 γκολ ενώ έχει να επιδείξει και μια ασίστ.

Τον Πεδρίνιο πρότεινε στον ΠΑΟΚ ο μάνατζερ του Αντρέ Σιμόες (της ΑΕΚ), που το περασμένο καλοκαίρι έφτασε πολύ κοντά σεdealμε τον Λούμπος Μίχελ για έναν άλλον πελάτη του, τον Λουίς Κάρλος. Τελικά ο 31χρονος Βραζιλιάνος αμυντικός χαφ προτίμησε τα... πετροδόλαρα της Αλ Αχλί απο την Τζέντα αντί για τη Θεσσαλονίκη και ο ΠΑΟΚ κατέληξε στον Ισπανό Κάνιας.

Λεπτομέρεια: Ο Λουίς Κάρλος είχε ακολουθήσει την ίδια διαδρομή με τον Πεδρίνιο, δηλαδή από την άσημη Φρεαμούντε της δεύτερης κατηγορίας στην Πάσος Φερέιρα, πριν καταλήξει στην Μπράγκα. Τώρα ο Πεδρίνιο είναι στην Πάσος, με δύο ομάδες να τον έχουν στο μεταγραφικό τους στόχαστρο, ο ΠΑΟΚ και η... Μπράγκα!

Σύμφωνα με μανατζερικές πηγές από την Πορτογαλία, άνθρωποι του ΠΑΟΚ έχουν τσεκάρει μέχρι τώρα 4 φορές αγωνιζόμενο τον Πεδρίνιο. Λέγεται επίσης πως ο Βλάνταν Ιβιτς ζήτησε και πήρε πληροφορίες αλλά και την... άποψη του Φερνάντο Σάντος για τον 24χρονο μέσο! Βέβαια με το πρωτάθλημα που κάνει σίγουρα θα έχει μπει στο...μάτι και των μεγάλων ομάδων της χώρας του ενώ έχει συμβόλαιο με την Πάσος Φερέιρα ως το 2020 (τον απέκτησε ως ελεύθερος μόλις το περασμένο καλοκαίρι).

Είναι εμφανές πως ο ΠΑΟΚ, που διαθέτει πολύ καλές άκρες στην αγορά της Πορτογαλίας, ψάχνει εκεί για τον δικό του... Σιμόες ή Ζέκα (σε καλή ηλικία, προσιτή, με μεταπωλητική αξία). Μια τέτοια περίπτωση, λοιπόν, είναι ο Πεδρίνιο, ο οποίος έχει πολλές ομοιότητες με τους συμπατριώτες του άσους της ΑΕΚ και του Παναθηναϊκού. Κι αυτοί πήγαν από μικρότερες κατηγορίες σε μικρομεσαίας πορτογαλικές ομάδες( Σάντα Κλάρα – Μορεϊρένσε ο Σιμόες, Κάζα Πία – Σετούμπαλ ο Ζέκα), πριν καταλήξουν στην Ελλάδα, για να φτιάξουν εδώ το όνομά τους και να απογειώσουν την χρηματιστηριακή τους αξία.

Και κάτι ακόμη για Πεδρίνιο: μπορεί να είναι μεσοεπιθετικός αλλά στον σχηματισμό των τριών, στη μεσαία γραμμή της Πάσος Φερέιρα, αγωνίζεται ως δεξιός εσωτερικός μέσος. Εκεί δηλαδή που έχει ζητήσει παίκτης ο Ιβιτς...

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Στο στόχαστρο του ΠΑΟΚ ο Πεδρίνιο

News 24/7

24MEDIA NETWORK