Ο Πάουλο Μπέντο αποθεώνει Καμπιάσο

Δεν έκρυψε την ικανοποίησή του ο Πάουλο Μπέντο για τη νίκη του Ολυμπιακού σε βάρος της Γιουνγκ Μπόις που ήταν και η 100ή σε ευρωπαϊκό επίπεδο για τους πρωταθλητές Ελλάδας. Ο Πορτογάλος κόουτς μιλώντας στη NOVA, κράτησε χαμηλούς τόνους για τη συνέχεια, παραδέχθηκε ότι ετοιμάζει αλλαγές ενόψει του αγώνα με τον Ηρακλή στο «Καυτανζόγλειο», ενώ έπλεξε και το εγκώμιο του Εστέμπαν Καμπιάσο...

Ο Πάουλο Μπέντο αποθεώνει Καμπιάσο
INTIME SPORTS

Αναλυτικά ο τεχνικός των «ερυθρολεύκων» μίλησε:

Για την 100ή ευρωπαϊκή νίκη του Ολυμπιακού: «Είναι αποτέλεσμα της προσπάθειας πάρα πολλών ανθρώπων, πολλών ποδοσφαιριστών, προπονητών και στελεχών στην ιστορία του Ολυμπιακού. Όλοι αυτοί έκαναν πραγματικότητα τις εκατό νίκες. Είναι ένας συμβολικός αριθμός, όμως, ο μεγάλος στόχος είναι να συνεχίσουμε έτσι και στο μέλλον και να κάνουμε πολλές περισσότερες νίκες».

Για τις 4 σερί νίκες επί των ημερών του στην ομάδα και το τι θέλει να βελτιώσει: «Πιστεύω πως είναι πολύ μικρό το διάστημα για να βγάλουμε συμπεράσματα και να αναλύσουμε περισσότερα πράγματα. Από την πρώτη στιγμή, ο στόχος ήταν να ξεκινήσουμε με νίκες και να περάσουμε από τον προκριματικό γύρο στους ομίλους του Europa League. Θέλουμε πάντα να βελτιωνόμαστε. Πετύχαμε τον πρώτο μας στόχο, να βρεθούμε στους ομίλους και τώρα θα πρέπει να συνεχίσουμε να δουλεύουμε».

Για τα συνεχόμενα παιχνίδια και το ενδεχόμενο φρεσκαρίσματος της ενδεκάδας στο ματς με τον Ηρακλή: «Πραγματικά αυτό το διάστημα ανάμεσα στον αγώνα της Πέμπτης και αυτόν της Κυριακής είναι πολύ μικρό. Μένουν ακόμη δύο προπονήσεις για να μπορούμε να βγάλουμε τα συμπεράσματά μας, θα δούμε σε τι κατάσταση βρίσκονται οι παίκτες και μετά θα πάρουμε τις αποφάσεις μας για να δούμε ποιοι θα μπορούν να μας βοηθήσουν περισσότερο. Σίγουρα οι πιθανότητες είναι να γίνει αυτό που είπατε, να κάνουμε κάποιες αλλαγές».

Για την εικόνα που έχει για τον Ηρακλή: «Πιστεύουμε ότι ο Ηρακλής θα έχει τελείως διαφορετική εικόνα σε σχέση με το πρώτο του παιχνίδι στο πρωτάθλημα. Αυτό είναι φυσιολογικό επειδή είναι τελείως διαφορετικό το κίνητρο που θα έχει απέναντι στον Ολυμπιακό, όπως και κάθε ομάδα που μας αντιμετωπίζει. Πιστεύουμε ότι θα προσπαθήσει να αμυνθεί όσο καλύτερα μπορεί, θα είναι ένα παιχνίδι πολύ κλειστό και για αυτό το λόγο εμείς θα πρέπει να αλλάξουμε κατ' αρχήν την ψυχολογία και το σκεπτικό μας σε σχέση με το παιχνίδι της Ελβετίας. Πρόκειται για διαφορετικές διοργανώσεις, για τελείως διαφορετικό στυλ παιχνιδιού και αυτό που πρέπει να κάνουμε είναι να συγκεντρωθούμε στη δουλειά μας, να είμαστε προσεκτικοί και να μπορέσουμε να αντιμετωπίσουμε τη στρατηγική του αντιπάλου με τον καλύτερο τρόπο, ώστε να κερδίσουμε».

Για την εμφάνιση του Καμπιάσο κόντρα στη Γιουνγκ Μπόις:«Ξεκινώντας από το χθεσινό παιχνίδι είμαστε φυσικά πολύ ικανοποιημένοι από την εμφάνιση του Καμπιάσο, όπως και από αυτή των υπολοίπων ποδοσφαιριστών. Είναι ένας από τους παίκτες που βοήθησαν πολύ την ομάδα σε αυτό το ματς για να έρθει το αποτέλεσμα που θέλαμε. Φυσικά, πάντα υπάρχει περιθώριο βελτίωσης, όχι μόνο για τον Καμπιάσο, αλλά συνολικά για την ομάδα. Το να μιλήσουμε γενικότερα για την προσωπικότητα και την αξία του Καμπιάσο είναι κάτι πολύ εύκολο. Όλοι γνωρίζουμε πως είναι ένας ποδοσφαιριστής που έχει καταφέρει πάρα πολλά στην καριέρα του, με μεγάλο ταλέντο και που έχει περάσει από μεγάλους συλλόγους στην Ευρώπη, όπως η Ρεάλ, η Ίντερ και η Λέστερ και τώρα έχει έρθει σε έναν άλλο μεγάλο σύλλογο όπως είναι ο Ολυμπιακός. Είναι ένας ποδοσφαιριστής πολύ έξυπνος, πολύ ικανός στο κομμάτι της τακτικής και της τεχνικής, με ηγετικές ικανότητες. Είναι εδώ, όπως και οι υπόλοιποι, για να βοηθήσει τον Ολυμπιακό να πετύχει στους στόχους του».

News 24/7

24MEDIA NETWORK