Ο Παπασταθόπουλος μίλησε για τελικό με τα... αδέρφια!

Ο Σωκράτης Παπασταθόπουλος υποστήριξε ότι πέρασε μία από τις πιο δύσκολες βραδιές του και τόνισε τις ιδιαιτερότητες που έχει ένα ματς της Ελλάδας απέναντι στην Κύπρο.

ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΚΥΠΕΛΛΟ / ΠΡΟΚΡΙΜΑΤΙΚΑ / ΚΥΠΡΟΣ - ΕΛΛΑΔΑ / WORLD CUP / PRELIMINARY / CYPRUS - GREECE / ΠΑΠΑΣΤΑΘΟΠΟΥΛΟΣ(Α) ΣΑΜΑΡΗΣ(Κ) ΡΕΤΣΟΣ(Δ) / (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: EUROKINISSI)
ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΚΥΠΕΛΛΟ / ΠΡΟΚΡΙΜΑΤΙΚΑ / ΚΥΠΡΟΣ - ΕΛΛΑΔΑ / WORLD CUP / PRELIMINARY / CYPRUS - GREECE / ΠΑΠΑΣΤΑΘΟΠΟΥΛΟΣ(Α) ΣΑΜΑΡΗΣ(Κ) ΡΕΤΣΟΣ(Δ) / (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

"Μας φέρνει εκεί που θέλαμε η νίκη με Κύπρο. Έχουμε ένα τελευταίο σημαντικό ματς που πρέπει να κερδίσουμε με το Γιβραλτάρ. Τα κεφάλια μέσα. Ο αγώνας με την Κύπρο ήταν τελικός για εμάς. Ήρθαμε εδώ να παίξουμε σε μία χώρα, με την οποία έχουμε τον ίδιο ύμνο. Είμαστε αδέρφια.

Το ποδόσφαιρο είναι ένα πολύ ωραίο άθλημα αλλά μετά το 90 λεπτά θα πρέπει να βαδίζουμε μαζί με τους Κύπριους για το συμφέρον της Ελλάδας. Σήμερα δείξαμε και οι 2 ομάδες είμαστε επαγγελματίες και παίζουμε για το ποδόσφαιρο και το αγαπάμε πολύ. Ευτυχώς που κερδίσαμε εμείς", δήλωσε μετά το 2-1 της Εθνικής Ελλάδας επί της Κύπρου στο "ΓΣΠ" ο στόπερ της Ντόρτμουντ και πρόσθεσε:

"Είμαστε ένα έθνος από εκεί και πέρα εκτός του αγώνα βαδίζουμε μαζί. Μπήκαμε νωχελικά στον αγώνα όντως. Όταν έχεις όμως το άγχος και είχαμε ένα προηγούμενο δύσκολο ματς δεν είναι απλό. Όταν ξέρεις το σκορ στο άλλο ματς είναι δύσκολο. Ήταν από τα πιο δύσκολα βράδια για μένα. Σκεφτόμασταν και το άλλο ματς με τις τόσες εναλλαγές".

24MEDIA NETWORK