Ο παρανοϊκός παίκτης της Ρεάλ Μαδρίτης που έγινε σταρ του πόκερ

Όλη η ζωή του Τόμας Γκράβεσεν μετά το ποδόσφαιρο, ένα ατέλειωτο φουλ του άσου με ρηγάδες.

Ο Τόμας Γκράβεσεν της Ρεάλ Μαδρίτης σε έντονο διαπληκτισμό με τον Πρέντραγκ Τζόρτζεβιτς του Ολυμπιακού.
Ο Τόμας Γκράβεσεν της Ρεάλ Μαδρίτης σε έντονο διαπληκτισμό με τον Πρέντραγκ Τζόρτζεβιτς του Ολυμπιακού AP PHOTO/JASPER JUINEN

Ο Τόμας Γκράβεσεν δεν φημιζόταν ακριβώς για την ψυχραιμία του. Το καλοκαίρι του 2005, ύστερα από δυο τίμιες θητείες σε Αμβούργο και Έβερτον, βρέθηκε στη Ρεάλ Μαδρίτης, της θρυλικής εποχής των 'Γκαλάκτικός'. Ο Δανός μέσος ποτέ δεν τρόμαξε από τη συνεργασία με ποδοσφαιριστές των galacticos, που αμείβονταν το βάρος τους σε χρυσάφι, όπως ο ο Ζινεντίν Ζιντάν, ο Ρουντ φαν Νίστελροϊ, ο Ραούλ και ο Ίκερ Κασίγιας.

Αντιθέτως, έμεινε στην ιστορία για το μάτι του που 'γυάλιζε' ακόμα και στις προπονήσεις, χαρίζοντας στην ποδοσφαιρική επικαιρότητα της εποχής συγκλονιστικούς καυγάδες με τον Ρονάλντο (που έφυγε με σπασμένο δόντι) και τον Ρομπίνιο, μεταξύ πολλών άλλων. Εδώ και περιπου 12 χρόνια όμως, ο Γκράβεσεν δεν ασχολείται πια με το ποδόσφαιρο. Κατάφερε να γίνει μύστης του πόκερ, ένας επαγγελματίας σταρ της τσόχας, που μέσα από τα καζίνο του Λας Βέγκας κατόρθωσε να κερδίσει ποσά που φημολογούνται πως ανέρχονται κάπου μεταξύ 102 και 125 εκατομμυρίων δολαρίων.

Ο ίδιος ερωτήθηκε από βρετανικά μέσα για το ύψος που ανέρχονται τα κέρδη του, στα χρόνια που ασχολείται με το πόκερ. Είναι τελικά 100 εκατομμύρια δολάρια, όπως θρυλείται στις σκοτεινές αίθουσες του Λας Βέγκας; Ο ίδιος απάντησε διπλωματικά: "100 εκατομμύρια; Μόνο; Πού είναι τα υπόλοιπα;"

Σύμφωνα με τη βρετανική Mirror, ο Δανός έχει χάσει ως και 68 εκατομμύρια δολάρια μέσα σε ένα βράδυ (!), κάτι που συνιστά κεφάλαιο της ατέλειωτης α λα 'Californication' περιπέτειάς του, σε μια γειτονιά που έχει για συγκάτοικο τον Νίκολας Κέιτζ και τον Αντρέ Άγκασι, σε ένα σπίτι που έχουν περάσει μοντέλα και playmate οπως η Κάιρα Έγκερς και η Καμίλα Περσέ. Ο 43χρονος παλαίμαχος ποδοσφαιριστής έχει δηλώσει πως θα ήθελε να ασχοληθεί ξανά με το άθλημα στη χώρα του, κάποια στιγμή στο μέλλον. Ίσως μετά τη μεταφορά της ζωής του σε ταινία.

Ποιες μεταγραφές θα κάνουν ΠΑΟΚ, Ολυμπιακός, ΑΕΚ, Παναθηναϊκός; Το νέο Pod-όσφαιρο έχει τις απαντήσεις!

News 24/7

24MEDIA NETWORK