Ο Πάτο "σκοράρει" στην Κίνα και με τη μάσκα του!

Ο Αλεσάντρο Πάτο βρήκε δίχτυα στον τελευταίο του αγώνα με τη φανέλα της Tianjin Quanjian ωστόσο λίγες ώρες μετά σκόραρε ξανά, αυτή τη φορά με τη... μάσκα που φόρεσε (PHOTOS)!

Ο Πάτο "σκοράρει" στην Κίνα και με τη μάσκα του!

Aυτό θα πει απόλυτα εναρμονισμένος στις συνήθειες κάθε μέρους! Ο Αλεσάντρε Πάτο, γνωστός στο ευρωπαϊκό φίλαθλο κοινό από την παρουσία του σε Μίλαν (κυρίως), Τσέλσι και Βιγιαρεάλ, βγάζει πλέον το παντεσπάνι του στην Κίνα και απ'ότι φαίνεται συνηθίζει σιγά σιγά τις συνήθειες των ανθρώπων στην ασιατική χώρα.

Το συμπέρασμα αυτό το εξάγουμε αν κρίνουμε από τις τελευταίες φωτογραφίες που ανέβασε ο Βραζιλιάνος φορ στους προσωπικούς λογαριασμούς του στα social media (Twitter, Ιnstagram), με την "πάπια" να εμφανίζεται -κατά την επιστροφή του στο Πεκίνο, φορώντας μάσκα κατά του νέφους που είναι αρκετά διαδεδομένη στην Ασία.

"Κοιτάξτε το σιδηροδρομικό σταθμό, μοιάζει σαν ένα γεμάτο ποδοσφαιρικό στάδιο", έγραψε στην σελίδα του στο Ιnstagram o 27χρονος άσος, ο οποίος σκόραρε για την Tianjin Quanjian στο εντός έδρας 1-1 με την Shanghai SIPG το Μεγάλο Σάββατο.

News 24/7

24MEDIA NETWORK