Ο... πελαργός άφησε στην Αθήνα τον Λέτο

Η αποστολή του Παναθηναϊκού για την εκτός έδρας αναμέτρηση με την Ξάνθη δεν έχει το όνομα του...οσονούπω πατέρα του Σεμπάστιαν Λέτο. Εκπληξη με Μολίνς από τον Ουζουνίδη.

Ο... πελαργός άφησε στην Αθήνα τον Λέτο

Ο Σεμπιάσταν Λέτο ήταν από ιατρικής άποψης έτοιμος να μπει στην αποστολή του εκτός έδρας αγώνα του Παναθηναϊκού με την Ξάνθη, ωστόσο ο Μαρίνος Ουζουνίδης δεν τον συμπιέλαβε.

Μην πάει ο νου σας σε ίντριγκες κτλ, ο λόγος είναι πολύ απλός και ανθρώπινος. Η σύζυγος του Λέτο είναι στις μέρες της για να γεννήσει και θεωρήθηκε σκόπιμο ο οσονούπω πατέρας να μείνει στην Αθήνα για παν ενδεχόμενο.

Ετσι και αλλιώς ο Λέτο με 2,5 πλήρεις προπονήσεις που είχε κάνει δεν θα μπορούσε να ξεκινήσει βασικός.

Η μεγάλη έκπληξη της αποστολής ακούει στο όνομα Γκιγέρμο Μολίνς. Ο Σουηδός έχει επτά "γεμάτες" προπονήσεις στο ενεργητικό μέσα στην εβδομάδα και ο Ουζουνίδης αποφάσισε να...επισπεύσει την είσοδό του στην αποστολή (αρχικά είχε προγραμματιστεί να μπει στην αποστολή για τη ρεβάνς με τον Αστέρα).

Ο Εμποκού τέλος αν και αρχικά είχε αποφασιστεί να μην ταξιδέψει, τελικά μπήκε στο αεροπλάνο. Ο Αφρικανός μίλησε την Παρασκευή με τον Ουζουνίδη, του είπε ότι δεν πονά καθόλου και έτσι ο τεχνικός του Παναθηναϊκού τον πήρε μαζί του. Φυσικά, δεν θα το ξεκινήσει στην 11άδα αλλά ίσως τον χρησιμοποιήσει ανάλογα με την εξέλιξη του αγώνα.

Το οκ για να ταξιδέψει ο Εμποκού έδωσε και ο γιατρός του Παναθηναϊκού.

Η αποστολή: Στιλ, Βλαχοδήμος Ο., Κουτρουμπής, Χουχούμης, Μέστο, Μολέδο, Κουρμπέλης, Ρέις, Χουλτ, Ευαγγέλου, Κουλιμπαλί, Λουντ, Ζέκα, Μπουμάλ, Βλαχοδήμος, Βιγιαφάνιες, Εμποκού, Μπεργκ, Κλωναρίδης, Μολίνς.

News 24/7

24MEDIA NETWORK