Στέλνουν Πελεγκρίνο στον...Μιλιβόγεβιτς!

Ο Μαουρίτσιο Πελεγκρίνο ανακοίνωσε σε συνέντευξη Τύπου πως αποχωρεί από την Αλαβές “για οικογενειακούς λόγους”΄χωρίς να πει την επόμενη ομάδα του, την ίδια ώρα που ισπανικά δημοσιεύματα κάνουν λόγο για Κρύσταλ Πάλας ενώ είναι υποψήφιος και για Σεβιλλη. Μέχρι Τρίτη τον περιμένει ο ΟΣΦΠ

Alaves' coach Mauricio Pellegrino signals during the Copa del Rey final soccer match between Barcelona and Alaves at the Vicente Calderon stadium in Madrid, Spain, Saturday, May 27, 2017. (AP Photo/Francisco Seco)
Pellegrino AP

Ο Ολυμπιακός ήλπιζε τις τελευταίες ημέρες ότι θα είναι η επιλογή του Μαουρίτσιο Πελέγκρίνο για τη συνέχεια της καριέρας του, έχοντας μάλιστα κάνει μια πολύ υψηλή προσφορά ( σύμφωνα με την ισπανική πιάτσα των agent πάνω απο 1 εκατ. ετησίως, άνευ μπόνους) για να αποσπάσει το "ναι" του. Όλα όμως, πλέον δείχνουν ότι οι Πειραιώτες δεν θα συνεργαστούν με τον Αργεντινό κόουτς.

Το πρωί της Δευτέρας ο μέχρι πρότινος προπονητής της Αλαβές, ενημέρωσε επίσημα ότι δεν θα συνεχίσει στη φιναλίστ του ισπανικού κυπέλλου για "οικογενειακούς λόγους". τονίζοντας μάλιστα ότι αποτελούσε ένα “κοινό μυστικό” ανάμεσα στον ίδιο και τον σύλλογο.

"Ήμουν πολύ χαρούμενος εδώ ως προπονητής της Αλαβές. Θέλω να ευχαριστήσω όλους τους ανθρώπους του συλλόγου για τη βοήθεια και κυρίως τους ποδοσφαιριστές. Είμαι σίγουρος ότι η Αλαβές θα συνεχίσει να πετυχαίνει τους στόχους της" ήταν μερικές από τις ατάκες του Πελεγκρίνο, στην έκτακτη συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε για το "αντίο" του.

Και μπορεί χθες βράδυ να έπαιξε δυνατά η εκδοχή πως ο Αργεντινός θα γυρίσει στην πατρίδα του λόγω ενός προσωπικού του θέματος και πιθανότατα θα απέχει για ένα χρονικό διάστημα από τους πάγκους (κάτι που λίγες ώρες αργότερα ο ίδιος το διέψευσε), σύμφωνα όμως, με τα τελευταία ρεπορτάζ από την Ισπανία τα δεδομένα άλλαξαν. Η Αγγλία και η Κρίσταλ Πάλας του πρώην "ερυθρόλευκου"...Λούκα Μιλιβόγεβιτς, δίνεται ως ο πιθανότερος προορισμός του Πελεγκρίνο ενώ γράφτηκε πως τον έχει προσεγγίσει και η Σεβίλλη προκειμένου να αντικαταστήσει τον συμπατριώτη του Σαμπάολι (αλλά δεν είναι ο μοναδικός υποψήφιος για εκεί, "παίζουν" κι άλλοι δύο).

Η El Mundo Deportivo, στο ρεπορτάζ της Αλαβές πάντως, νωρίτερα το πρωί της Δευτέρας, άφηνε ορθάνοιχτο "παράθυρο" για τον Ολυμπιακό. Μόνο που το εν λόγω ρεπορτάζ...αδυνατούσε επειδή επικαλείται τον ελληνικό Τύπο και συγκεκριμένα τα δημοσιεύματα της Κυριακής, τα οποία ήθελαν τον Πελεγκρίνο να βρίσκεται κοντά σε συμφωνία με τους "ερυθρόλευκους".

Να θυμίσουμε ότι οι “ερυθρόλευκοι” περιμένουν την απάντησή του εώς την Τρίτη (30/5),

AP Photo/Francisco Seco

News 24/7

24MEDIA NETWORK