Ο Πελεγκρίνο ξέρει την επόμενη ομάδα του

Ο Μαουρίτσιο Πελεγκρίνο ολοκλήρωσε τις υποχρεώσεις του με την Αλαβές και όταν κλήθηκε να απαντήσει για το μέλλον του, ξεκαθάρισε πως έχει ήδη αποφασίσει!

Alaves' coach Mauricio Pellegrino signals during the Copa del Rey final soccer match between Barcelona and Alaves at the Vicente Calderon stadium in Madrid, Spain, Saturday, May 27, 2017. (AP Photo/Francisco Seco)
Pellegrino AP

Η Αλαβές το πάλεψε κόντρα στην Μπαρτσελόνα. Μπορεί να βρέθηκε πίσω στο σκορ από το γκολ του Λιονέλ Μέσι, όμως ισοφάρισε προσωρινά με την φαουλάρα του Ερνάντες. Τελικά η Μπάρτσα πήρε το κύπελλο Ισπανίας με 3-1, όμως η ομάδα του Μαουρίτσιο Πελεγκρίνο κατάφερε να κλείσει με θετικό πρόσημο τη σεζόν.

Ο Αργεντινός τεχνικός θυμίζουμε πως μένει ελεύθερος στο τέλος της περιόδου και ήδη έχει δεχθεί πρόταση από την Αλαβές, όμως αντί να ξεκαθαρίσει τη θέση του μετά το τέλος του αγώνα, μάλλον... θόλωσε τα νερά.

"Έχω πάρει ήδη την απόφαση μου. Θα μιλήσω για το μέλλον μου την επόμενη εβδομάδα. Πιθανότατα την Δευτέρα θα συμβεί αυτό", δήλωσε ο 45άχρονος τεχνικός.

Θυμίζουμε πως ο Πελεγκρίνο αποτελεί αυτή τη στιγμή τον νούμερο ένα στόχο για τον πάγκο της ομάδας τη νέα περίοδο, οπότε τα πάντα θα ξεκαθαρίσουν μέσα στις επόμενες 2-3 μέρες.

AP Photo/Francisco Seco

News 24/7

24MEDIA NETWORK