Ο Πεπ πάει για Εμπαπέ και τραβά το χαλί κάτω από τα πόδια της Ρεάλ, φέρεται πως εκπρόσωπος του Γάλλου έκανε την επαφή

Αν πράγματι ισχύει η πληροφορία, ετοιμάζεται να γίνει μάχη για τον Γάλλο, ο οποίος μέχρι πρότινος έμοιαζε “αποκλειστικότητα” του Πέρεθ.

Manchester City manager Pep Guardiola smiles to the media during a press conference prior the Champions League round of 16, first leg, soccer match between FC Schalke 04 and Manchester City in Essen, Germany, Tuesday, Feb. 19, 2019. (AP Photo/Martin Meissner)
Manchester City manager Pep Guardiola smiles to the media during a press conference prior the Champions League round of 16, first leg, soccer match between FC Schalke 04 and Manchester City in Essen, Germany, Tuesday, Feb. 19, 2019. (AP Photo/Martin Meissner) AP

Σύμφωνα με το SportBible, η Μάντσεστερ Σίτι είναι έτοιμη να αλλάξει τα δεδομένα στην υπόθεση-σήριαλ του Κίλιαν Εμπαπέ. Σύμφωνα με δημοσιεύματα, ένας ανεπίσημος εκπρόσωπος του Γάλλου ήρθε σε επαφή με την ομάδα των “Σίτιζενς”. Σε μία τέτοια περίπτωση η Ρεάλ ίσως αναγκαστεί να ανεβάσει την προσφορά της, διαφορετικά κανείς δεν μπορεί να είναι βέβαιος τι θα ακολουθήσει.

Παίζει σε διπλό ταμπλό

Ο κύριος αντιπρόσωπος του Εμπαπέ είναι η μητέρα του, Φάιζα Λαμάρι, ωστόσο ο Γάλλος φέρεται να έχει ακόμα τρεις ανεπίσημους αντιπροσώπους. Ο ένας φαίνεται πως μίλησε με την ομάδα του Πεπ Γκουαρντιόλα, μάλιστα σύμφωνα με μαρτυρίες επισκέφτηκε και τις αθλητικές εγκαταστάσεις του συλλόγου, και ο άλλος παρακολούθησε από την θέση των επίτιμων προσκεκλημένων την νίκη της Ρεάλ απέναντι στην Λειψία για το Champions League.

Η κατάσταση αυτή περιπλέκει την υπόθεση και δίνει χώρο για νέα κύματα φημολογίας τα ο οποία θα μας συνοδεύουν μέχρι το καλοκαίρι, όταν δηλαδή θα ξέρουμε με σιγουριά που θα καταλήξει εν τέλει ο Εμπαπέ. Αξίζει να τονίσουμε πως νωρίτερα ή Ισπανική Marca είχε αναφέρει πως το deal είχε κλείσει με Ρεάλ, επομένως είναι νωρίς ακόμη για να διαπιστωθεί η ακρίβεια των δημοσιευμάτων.

Διαβάστε περισσότερα

Η "βόμβα" της Marca για τον Εμπαπέ προκαλεί φρενίτιδα

Γκάρι Νέβιλ: “Οι Γκλέιζερς φαινόταν πως παίζουν Football Manager στην Γιουνάιτεντ”

News 24/7

24MEDIA NETWORK