Ο Πέρεθ βρήκε τον διάδοχο του Αντσελότι

Τον Ζοσέ Μουρίνιο ονειρεύεται να δει στον πάγκο της Ρεάλ Μαδρίτης ο Φλορεντίνο Πέρεθ.

President of Real Madrid Florentino Perez, left, speaks as he is flanked by Zinedine Zidane during a press conference in Madrid, Spain, Thursday, May 31, 2018. Zidane quit as Real Madrid coach on Thursday, less than a week after leading the team to its third straight Champions League title, saying the club needed a change in command. (AP Photo/Borja B. Hojas)
Ο Φλορεντίνο Πέρεθ με τον Ζινεντίν Ζιντάν AP

Στον πάγκο της εθνικής Βραζιλίας θα βρίσκεται από το καλοκαίρι του 2024 ο Κάρλο Αντσελότι όπως ανέφερε σε δηλώσεις του ο πρόεδρος της βραζιλιάνικης ομοσπονδίας.

Ο Φλορεντίνο Πέρεθ γνωρίζει για την συγκεκριμένη συμφωνία και φέρεται πως ήδη έχει προχωρήσει τις διαδικασίες προκειμένου να μην αργήσει να φτάσει στη Μαδρίτη ο διάδοχος του.

Σύμφωνα με το el Chiringuito, ο πρόεδρος των Μαδριλένων ονειρεύεται να δει στον πάγκο της ομάδας ξανά τον Ζοσέ Μουρίνιο, του οποίου το συμβόλαιο με την Ρόμα λήγει επίσης το καλοκαίρι του 2024.

Πάντως, πλην του "Μου" ο οποίος φέρεται πως είναι η πρώτη επιλογή για την επόμενη μέρα, στη λίστα του Πέρεθ βρίσκονται και ονόματα που έχουν συνδέσει το όνομά τους με τη φανέλα της Ρεάλ στο παρελθόν και πλέον ασχολούνται με την προπονητική.

Ο λόγος για τους Τσάμπι Αλόνσο, Ραούλ και Αρμπελόα, με τους δύο τελευταίους μάλιστα να έχουν αναλάβει μικρότερα κλιμάκια της ομάδας.

News 24/7

24MEDIA NETWORK