Ο περίεργος λόγος αλλαγής του τερματοφύλακα του Ιάλυσου

Ο τερματοφύλακας του Ιάλυσου ζήτησε αλλαγή στον αγώνα με τον Παναιτωλικό, παρότι δεν τον τραυμάτισε κανείς ή δεν είχε κακή απόδοση. Το πρόβλημα ήταν πως κάποιος άναψε τους προβολείς του γηπέδου!

Στιγμιότυπο από την αναμέτρηση του Παναιτωλικού με τον Ιάλυσο για τον 5ο γύρο του Κυπέλλου Ελλάδας 2019-2020 στο γήπεδο Παναιτωλικού, Τρίτη 3 Δεκεμβρίου 2019
Στιγμιότυπο από την αναμέτρηση του Παναιτωλικού με τον Ιάλυσο για τον 5ο γύρο του Κυπέλλου Ελλάδας 2019-2020 στο γήπεδο Παναιτωλικού, Τρίτη 3 Δεκεμβρίου 2019 ΓΙΩΡΓΟΣ ΔΕΡΒΙΣΗΣ / EUROKINISSI SPORTS

Οι δεύτεροι αγώνες του 5ου γύρου του Κυπέλλου Ελλάδας περιελάμβαναν διάφορες μικρές ιστορίες που έχουν το δικό τους ενδιαφέρον. Μία εξ αυτών εκτυλίχθηκε στο Αγρίνιο, όπου ο τοπικός Παναιτωλικός υποδέχθηκε τον Ιάλυσο από τον... Ιαλυσό της Ρόδου. Ο πρώτος αγώνας ολοκληρώθηκε με θρίαμβο 4-0 της ομάδας της Super League 1 και η ρεβάνς είχε διαδικαστικό χαρακτήρα.

Ο τερματοφύλακας του Ιάλυσου δεν διασκέδασε τον αγώνα όσο θα ήθελε, αφού στο 25ο λεπτό ζήτησε ιατρική βοήθεια για έναν πολύ περίεργο λόγο. Ο Άγγελος Χειμωνέττος αντιμετωπίζει μια πάθηση στα μάτια, που δεν του επιτρέπει να έρχεται αντιμέτωπος με το έντονο φως των προβολέων. Όταν οι άνθρωποι του γηπέδου του Αγρινίου άνοιξαν τους προβολείς λόγω του επικείμενου σκότους, ο 28χρονος τερματοφύλακας αντιμετώπισε προβλήμα και ζήτησε κολλύριο από τους γιατρούς. Αν και έβγαλε το ημίχρονο χωρίς αγωνιστικά θέματα και κράτησε το μηδέν στην εστία του, στην ανάπαυλα έδωσε τη θέση του στον Απόστολο Ανδρούτσο.

Ο Χειμωνέττος δεν ήταν σε θέση να συνεχίσει στον αγώνα, βλέποντας το φως των προβολέων να δυναμώνει και να του προκαλεί ζαλάδα. Ζήτησε να γίνει αλλαγή και αποχώρησε, δίνοντας περιβραχιόνιο του αρχηγού στον κατά έναν χρόνο μικρότερο αδερφό του, Κώστα Χειμωνέττο, ενώ αγκάλιασε και τον τερματοφύλακα που του έπαιρνε τη θέση, ο οποίος, πάντως, είναι ο βασικός στη Football League όπου αγωνίζεται ο σύλλογος.

Στις δηλώσεις του στο Cosmote ύστερα από την αλλαγή του αποκάλυψε ότι πρόκειται για ένα πρόβλημα που αντιμετωπίζει εδώ και 9 χρόνια και δεν του επιτρέπει ουσιαστικά να αγωνίζεται σε βραδινά παιχνίδια.

Ο τσακωμός για τη Χρυσή Μπάλα στον Μέσι και οι προβλέψεις για ΑΕΚ, Ολυμπιακό και ΠΑΟΚ στο νέο επεισόδιο του Pod-όσφαιρο:

News 24/7

24MEDIA NETWORK