Ο Περόνε, η Στεάουα και το Τσάμπιονς Λιγκ
Τι δήλωσε ο Κοστίν Λάζαρ για τις ικανότητες του Αργεντινού επιθετικού ο οποίος έχει μπει στο στόχαστρο της Στεάουα.
Ο Ρουμάνος μέσος του ΠΑΟΚ μίλησε στους συμπατριώτες του και συγκεκριμένα στην ιστοσελίδα gsp.ro για τις δυνατότητες του Περόνε, για τον οποίο φέρεται να ενδιαφέρεται η Στεάουα.
“Είναι καλός έως πολύ καλός. Είναι σκληρός και κερδίζει μονομαχίες ένας με έναν, χάνει τη μπάλα δύσκολα. Ουσιαστικά όλο το παιχνίδι του Αστέρα Τρίπολης γίνεται γι ‘αυτόν. Ο Αστέρας ήταν η ομάδα έκπληξη στην Ελλάδα, αυτή τη σεζόν. Πάντως, αν τον θέλετε θα πρέπει να βιαστείτε γιατί ενδιαφέρει τις κορυφαίες ομάδες στην Ελλάδα”, είπε μεταξύ άλλων ο Κοστίν Λάζαρ και πρόσθεσε για το αν μπορεί ο Περόνε να σταθεί στο Τσάμπιονς Λιγκ.
“Ο Περόνε μπορεί να βοηθήσει στο Τσάμπιονς Λιγκ. Και έχω ένα επιχείρημα γι’ αυτό. Εχει παίξει απέναντι στον Ολυμπιακό που αγωνίζεται στο Τσάμπιονς Λιγκ κι εμάς μας δημιούργησε πάρα πολλά προβλήματα όταν παίξαμε εναντίον του”.