Ο Περότι έγινε... πρόεδρος και έκανε πρόταση σε παίκτη της Μίλαν!

Ο Σούσο έχει τόσο μεγάλο... σουξέ ώστε να φτάσει μέχρι και ο Ντιέγκο Περότι να του κάνει πρόταση μέσω Instagram για να αφήσει την Μίλαν και να συνεχίσει την καριέρα του στην Ρόμα!

AC Milan's Suso, right, and Roma's Diego Perotti vie for the ball during a Serie A soccer match between Roma and AC Milan, at the Rome Olympic stadium, Sunday, Feb. 25, 2018. (AP Photo/Alessandra Tarantino)
AC Milan's Suso, right, and Roma's Diego Perotti vie for the ball during a Serie A soccer match between Roma and AC Milan, at the Rome Olympic stadium, Sunday, Feb. 25, 2018. (AP Photo/Alessandra Tarantino) AP PHOTO/ALESSANDRA TARANTINO

Αυτό το καλοκαίρι η Μίλαν πολιορκήθηκε από αρκετούς συλλόγους για να παραχωρήσει έναντι αρκετών εκατομμυρίων ευρώ τον Σούσο όμως δεν... ενέδωσε, με τον Τζενάρο Γκατούζο να θέτει βέτο και να καθιστά σαφές πως ο Ισπανός μεσοεπιθετικός είναι υπεραπαραίτητος για τους "ροσονέρι" της νέας σεζόν.

Ο ίδιος μάλιστα ο παίκτης ξεκαθάρισε με δηλώσεις του πως η ομάδα του αρνήθηκε πέντε σημαντικές προτάσεις για αυτόν και το γεγονός αυτό τον κάνει να αισθάνεται σημαντικός στο "Σαν Σίρο".

Κάποιος όμως (έκανε πως) δεν άκουσε την κρυστάλλινη τοποθέτηση του Σούσο και θέλησε να κάνει μία τελευταία προσπάθεια! Αυτός ήταν ο Ντιέγκο Περότι που χρησιμοποίησε το λογαριασμό του στο Instagram για να ρωτήσει τον Ισπανό: "Θέλεις να έρθεις να παίξεις μαζί μου στην Ρόμα;"

Ο Περότι έγινε... πρόεδρος και έκανε πρόταση σε παίκτη της Μίλαν!

Ο Περότι πήρε το... θάρρος από την κοινή παρουσία του στην Τζένοα πριν μερικά χρόνια με τον Σούσο, με τον άσο της Μίλαν να ανταπροκρίνεται πάντως στην πρό(σ)κληση και να του απαντάει με χιούμορ: "Φτάνει με αυτά τα πράγματα, έχεις και δύο παιδιά..."

News 24/7

24MEDIA NETWORK