Ο Πικέ δημοσίευσε τις απολαβές του και διέψευσε το ρεπορτάζ των υπέρογκων ποσών

Ο Ζεράρ Πικέ ανέβασε στον προσωπικό λογαριασμό του στο Twitter το μέρος της δόσης του συμβολαίου του που έλαβε στις 30 Δεκεμβρίου, ύψους 2.3 εκατομμυρίων ευρώ. Τα συγκεκριμένα χρήματα ήταν πολύ λιγότερα από όσα ανέφερε ένα δημοσίευμα το πρωί της Παρασκευής (07/01), το οποίο προκάλεσε τον εκνευρισμό τόσο του 34χρονου στόπερ, όσο και της ίδιας της Μπαρτσελόνα.

Ο Πικέ δημοσίευσε τις απολαβές του και διέψευσε το ρεπορτάζ των υπέρογκων ποσών
© 2021 MANU FERNANDEZ/AP IMAGES

Ένα ισπανικό δημοσίευμα προκάλεσε σάλο στην Ισπανία, αναφορικά με τους μισθούς που λαμβάνουν ετησίως οι ποδοσφαιριστές της Μπαρτσελόνα, τονίζοντας ότι οι τρεις αρχηγοί της ομάδας παίρνουν τους υψηλότερους μισθούς, παρ' ότι συμφώνησαν σε μείωση των αποδοχών τους.

Το δημοσίευμα ανέφερε ότι ο Πικέ είναι ο πιο υψηλά αμειβόμενος ποδοσφαιριστής της Μπαρτσελόνα, ο οποίος λαμβάνει ετησίως 28 εκατομμύρια ευρώ. Ωστόσο ο 34χρονος στόπερ, όπως και οι μπλαουγκράνα, αντέδρασε στο συγκεκριμένο δημοσίευμα, ανεβάζοντας στα μέσα κοινωνικής δικτύωσής του, τη δόση του συμβολαίου του που έλαβε στις 30 Δεκεμβρίου, ύψους 2.3 εκατομμυρίων ευρώ.

Παράλληλα ο Ισπανός διεθνής κεντρικός αμυντικός επιτέθηκε σε αυτούς που διέδωσαν αυτή την είδηση, τονίζοντας ότι προσπαθούν να βοηθήσουν κάποιους φίλους τους.

"Χαρακτήρες σαν αυτούς, κατηγορούν από τη δημοσία τηλεόραση για να υπερασπιστούν τους φίλους τους. Εδώ έχεις το 50% της μισθοδοσίας μου από τις 30 Δεκεμβρίου. Σεβάσου τον εαυτό σου".

News 24/7

24MEDIA NETWORK