Ο Πικέ θέλει να γίνει συμπαίκτης με τον Αλμπάνη

Ο Ζεράρ Πικέ σκέφτεται να επιστρέψει στο ποδόσφαιρο για λογαριασμό της ομάδας του που είναι η Ανδόρα του Αλμπάνη.

Barcelona's Gerard Pique waves supporters at the end of Spanish La Liga soccer match between Barcelona and Almeria at the Camp Nou stadium in Barcelona, Spain, Saturday, Nov. 5, 2022. (AP Photo/Joan Monfort)
Ο Ζεράρ Πικέ στο αντίο του από το επαγγελματικό ποδόσφαιρο SATURDAY, NOV. 5, 2022. (AP PHOTO/JOAN MONFORT)

Η Ανδόρα στην οποία αγωνίζεται κι ένα Ελληνόπουλο ο Χρήστος Αλμπάνης ίσως να κάνει τη μεγαλύτερη μεταγραφή ή μάλλον... αυτομεταγραφή της ιστορίας της.

Συγκεκριμένα, το ισπανικό Revelo, αναφέρει σε ρεπορτάζ του πως ο Ζεράρ Πικέ σκέφτεται να επιστρέψει στη δράση για να παίξει στην ομάδα που είναι δικής του ιδιοκτησίας.

Από τη σκέψη έως την πράξη, βέβαια, υπάρχει μεγάλη διάσταση διότι ο Πικέ ναι μεν μπορεί να παίξει σε ομάδα που του ανήκει αλλά αυτό μπορεί να γίνει κατόπιν συνεννόησης με την La Liga για να λυθούν κάποια διαδικαστικά ζητήματα με την πληρωμή που θα βάλει να φαίνεται στον εαυτό του.

Είναι αρκετά τα γραφειοκρατικά ζητήματα που πρέπει να ξεπεράσει ο πρώην κεντρικός αμυντικός της Μπαρτσελόνα, αλλά μόνο και μόνο με το ρεπορτάζ που υποστηρίζει πως έχει το προαναφερθέν Μέσο έχει γίνει σούσουρο στην Ιβηρική τις τελευταίες ώρες.

Διαβάστε περισσότερα

Ρονάλντο: Ο ιστορικός χωρισμός και η τσέπη που κατέληξε η κολοσσιαία προμήθεια της Αλ Νασρ

Νιουκάστλ: Η αποκάλυψη του προπονητή για την περιβόητη ρήτρα του Ρονάλντο

Έγινε το "μπαμ" με Χουλκ, γίνεται ο διάδοχος του Μπαλοτέλι

News 24/7

24MEDIA NETWORK