Ο πιο αστείος λόγος για να σπάσει η καραντίνα ανήκει στην ΑΕΚ

Ένας φίλαθλος της ΑΕΚ έσπασε την καραντίνα για τον πιο απίστευτο λόγο. Όταν, δε, έγινε τσακωτός από την αστυνομία, κέρδισε την... κάλυψη του συλλόγου.

Οι παίκτες της ΑΕΚ σε στιγμιότυπο του αγώνα με τον Παναθηναϊκό για τη Super League 1 2019-2020 στο Ολυμπιακό Στάδιο, Κυριακή 10 Νοεμβρίου 2019
Οι παίκτες της ΑΕΚ σε στιγμιότυπο του αγώνα με τον Παναθηναϊκό για τη Super League 1 2019-2020 στο Ολυμπιακό Στάδιο, Κυριακή 10 Νοεμβρίου 2019 ΣΩΤΗΡΗΣ ΔΗΜΗΤΡΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI SPORTS

Θα μπορούσε να είναι είδηση σχετική με τον κορονοϊό από το Koulouri, όμως είναι πέρα για πέρα αληθινή. Λόγος για να σπάσει η καραντίνα εν Ελλάδι για έναν ηλικιωμένο δεν είναι η εκκλησία, το μπάνιο στη θάλασσα, ο περίπατος ή κάποια επίσκεψη. Λόγος είναι η... επίβλεψη των έργων για το νέο γήπεδο της ΑΕΚ.

Το απίστευτο κι όμως αληθινό περιστατικό σημειώθηκε την Παρασκευή, όταν ο Κωνσταντίνος Φωτεινός άφησε το σπίτι του στο Παγκράτι, όπου κατοικεί μαζί με τη σύζυγό του, για να πάρει το λεωφορείο και να βρεθεί στη Νέα Φιλαδέλφεια, όπου συνεχίζονται τα έργα για την ανέγερση της 'Αγιάς Σοφιάς'. Όταν κλήθηκε να δώσει εξηγήσεις στους αστυνομικούς που τον εντόπισαν να τριγυρίζει στους δρόμους γύρω από το γήπεδο, δεν κατόρθωσε να δικαιολογήσει την παρουσία του στην περιοχή, με συνέπεια να δεχθεί το διοικητικό πρόστιμο των 150 ευρώ.

"Γεννήθηκα στην Κωνσταντινούπολη και η ΑΕΚ ήταν η πρώτη αγάπη. Αυτήν την ομάδα μάθαμε στην Πόλη! Θυμάμαι τον εαυτό μου συνέχεια μέσα στο γήπεδο. Είτε με τον αδερφό μου είτε με τα παιδιά μου. Στο σπίτι μου έχω πολλά αντικείμενα της ΑΕΚ. Όλα από την μπουτίκ που υπήρχε στην Καππαδοκίας. Στο γήπεδο όταν πήγαινα έπαιρνα και τα παιδιά μου. Πριν από κάποια χρόνια, είχα πάρει και τον μεγάλο εγγονό με την κόρη μου. Δεν είχαν αρχίσει ακόμα τα έργα. Έζησα το παλιό γήπεδο και θέλω να προλάβω και το καινούργιο. Είμαι και μεγάλος σε ηλικία πια! Μια φορά κατάφερα και είδα κλεφτά και πως είναι μέσα. Μου σηκώθηκε η τρίχα! Κάθε φορά που πηγαίνω στη Νέα Φιλαδέλφεια και το βλέπω, βάζω τα κλάματα. Αυτό είναι το σπίτι μας και λίγοι μπορούν να καταλάβουν πως είναι να μην έχεις σπίτι", δήλωσε στη 'Live Sport'.

Εργασίες κατά την κατασκευή του γηπέδου της ΑΕΚ στη Νέα Φιλαφέλφεια, Παρασκευή 22 Νοεμβρίου 2019
Εργασίες κατά την κατασκευή του γηπέδου της ΑΕΚ στη Νέα Φιλαφέλφεια, Παρασκευή 22 Νοεμβρίου 2019 EUROKINISSI SPORTS

Η υπόθεση γρήγορα έγινε γνωστή στα ΜΜΕ και από εκεί στην ΠΑΕ ΑΕΚ, η οποία έσπευσε να χειριστεί με σύνεση το ζήτημα. Με απόφαση του Δημήτρη Μελισσανίδη, ο 85χρονος φίλαθλος της Ένωσης θα έχει στην κατοχή του το πρώτο εισιτήριο διαρκείας τη σεζόν που θα μπει στο νέο γήπεδο η ΑΕΚ, ενώ ο σύλλογος θα καλύψει και το πρόστιμο. Φυσικά, αυτό δεν συμβαίνει για να συνεχίσει να επισκέπτεται τις εργασίες στο γήπεδο ο ηλικιωμένος φίλαθλος, αλλά ως φόρο τιμής για την αγάπη του προς την ομάδα, όπως εξήγησε κι ο διευθυντής επικοινωνίας της ΠΑΕ, Ανδρέας Δημάτος.

"Το γέλιο του στην ερώτηση «αν είναι ΑΕΚ» ήταν για εμάς ό,τι πιο γλυκό μέσα στη μαυρίλα των ημερών! Με απόφαση του κ. Δημήτρη Μελισσανίδη το πρώτο διαρκείας στην 'Αγιά Σοφιά' του ανήκει δικαιωματικά! Τον θέλουμε υγιή, τον θέλουμε κοντά μας στην επόμενη μεγάλη μέρα της ιστορίας μας! Γι' αυτό μπορεί μεν ως ΠΑΕ ΑΕΚ να του καλύπτουμε το διοικητικό πρόστιμο για την παραβίαση των μέτρων κυκλοφορίας, όπως ήδη τον ενημερώσαμε, αλλά ζητήσαμε από τους δικούς του να του μεταφέρουν τις αυστηρές συστάσεις να μην το επαναλάβει παραβιάζοντας το δικό του πρόγραμμα, που… περιελάμβανε δύο επισκέψεις την εβδομάδα.στον ιερό και για εκείνον τόπο. Εκεί που λάτρεψε την ομάδα του! Την ίδια σύσταση απευθύνουμε και σε όλους τους φίλους της ομάδας μας. Το γήπεδό μας είναι εκεί, θα είναι εκεί και θα στεγάσει τα όνειρά μας. Τώρα προέχει η υγεία όλων μας και ο απόλυτος σεβασμός των μέτρων. Μένουμε σπίτι, μένουμε υγιείς και το σπίτι μας θα είναι εκεί και θα μας περιμένει, όταν ξεπεράσουμε όλοι μαζί αυτή την περιπέτεια. Θυμίζουμε σε όλους τους φιλάθλους μας ότι η επίσκεψη στην 'Αγιά Σοφιά' δεν εμπίπτει στις εξαιρέσεις του νόμου για την απαγόρευση κυκλοφορίας", έγραψε στο facebook.

"Δεν το περίμενα. Είμαι πολύ συγκινημένος. Βούρκωσα όταν το έμαθα και θέλω να πως ένα τεράστιο ευχαριστώ στην ΑΕΚ και στον κ. Μελισσανίδη. Δεν το έκανα επίτηδες ούτε ήθελα να δημιουργήσω πρόβλημα. Πήγα να δω το γήπεδο γιατί αυτό κάνω δύο φορές την εβδομάδα τουλάχιστον. Αυτό με κρατάει", κατέληξε ο φίλαθλος της ΑΕΚ, που μάλλον θα περιμένει για την επόμενη επίσκεψή του στη Νέα Φιλαδέλφεια.


News 24/7

24MEDIA NETWORK