Ο πιο δύσκολος μήνας της οικογένειας Κασίγιας-Καρμπονέρο

Η περιπέτεια υγείας του Ίκερ Κασίγιας δεν έχει λάβει τέλος ακόμα. Την ίδια στιγμή, η Σάρα Καρμπονέρο καλείται να δώσει τη δική της μάχη για να συνεχίσει να χαμογελά φωτεινά. Θα νικήσει. Δεν υπάρχει άλλη επιλογή.

Ο πιο δύσκολος μήνας της οικογένειας Κασίγιας-Καρμπονέρο

Ποτέ δεν μπορείς να ξέρεις, ποτέ δεν μπορείς να προδικάσεις ότι η 'vida loca' που ζεις, θα είναι πάντα το ίδιο χρωματιστή, το ίδιο σέξι και glamorous. Η Σάρα Καρμπονέρο είναι ένα αστέρι των media, ο Ίκερ Κασίγιας εδώ και 20 χρόνια έχει αφήσει το αποτύπωμά του στο παγκόσμιο ποδόσφαιρο, παίζοντας διαρκώς στο κορυφαίο επίπεδο. Μέσα σε μερικές εβδομάδες και οι δυο πάλεψαν με τον θάνατο.

Ο Ισπανός τερματοφύλακας έδωσε τον πιο δύσκολο ματς της ζωής του. Ένα έμφραγμα του μυοκαρδίου λίγο έλειψε να τον νικήσει, αλλά στην πορεία αποδείχθηκε πως ευτυχώς, δεν ήξερε με ποιον είχε μπλέξει.

"Ακόμα δεν έχουμε καταφέρει να συνέλθουμε, αλλά η ζωή μας ξάφνιασε ξανά", έγραψε η Καρμπονέρο σε μήνυμα της στο instagram.

Η 35χρονη δημοσιογράφος, σύντροφος του Κασίγιας και μητέρα δυο παιδιών, αποκάλυψε πως 3 εβδομάδες μετά από την περιπέτεια υγείας του συζύγου της, ξεκίνησε τη μάχη της με τον καρκίνο.

"Όλα ξεκίνησαν μερικές μέρες πριν, όταν έκανα ένα τσεκ απ ρουτίνας και αποκαλύφθηκε πως έχω έναν κακοήθη όγκο στις ωοθήκες. Έκανα εγχείρηση αμέσως για να τον αφαιρέσω".

"Όλα πήγαν καλά, ευτυχώς τον εντοπίσαμε νωρίς, όμως πρέπει να το παλέψω για μερικούς μήνες ακόμα, να κάνω την προβλεπόμενη θεραπεία".

"Ελπίζω και εύχομαι ο Τύπος της Ισπανίας να δείξει σεβασμό και κατανόηση στην περιπέτεια μου, όπως ανέκαθεν έχετε πράξει, όμως αυτές οι στιγμές είναι ακόμα πιο δύσκολες για εμένα και την οικογένεια μου".

Αυτήν τη στιγμή, ο Κασίγιας βρίσκεται στο στάδιο της ανάρρωσης, έχοντας αφήσει ανοιχτό το ενδεχόμενο να προσθέσει στις πάνω από 1.000 εμφανίσεις συνολικά (με Ρεάλ Μαδρίτης, Πόρτο, εθνική ομάδα) και στα τρόπαια (5 πρωταθλήματα Ισπανίας, ένα πρωτάθλημα Πορτογαλίας, 3 Champions League).

Το βέβαιο είναι ότι η Σάρα και ο Ίκερ θα παλέψουν και θα βγουν νικητές.

Κεντρική φωτογραφία: AP Images

News 24/7

24MEDIA NETWORK