O πιο fail πανηγυρισμός γκολ θύμισε 'Ο Ηλίθιος και ο Πανηλίθιος'

Ο Μιγκέλ Ουαρζάμπαλ και ο Νάτσο Μονρέαλ κατάφεραν να κερδίσουν το βραβείο του πιο επιπόλαιου τραυματισμού της χρονιάς, ύστερα από επίτευξη γκολ. Μόνο εκείνοι θα μπορούσαν να το πετύχουν αυτό.

Σύγκρουση του Νέλσον Σεμέδο της Μπαρτσελόνα με τον Χοσέμπα Θαλδούα της Ρεάλ Σοθιεδάδ
Σύγκρουση του Νέλσον Σεμέδο της Μπαρτσελόνα με τον Χοσέμπα Θαλδούα της Ρεάλ Σοθιεδάδ JORGE BARRIENTOS/AP

Η Ρεάλ Σοθιεδάδ κατάφερε να ορθώσει το ανάστημα της κόντρα στην Μπαρτσελόνα, αποσπώντας μια παλικαρίσια ισοπαλία με 2-2. Ο Αντουάν Γκριεζμάν και ο Λούις Σουάρες ήταν οι σκόρερ για τους Καταλανούς, ενώ ο Μιγκέλ Οϊαρθάμπαλ και ο Αλεξάντερ Ίσακ κράτησαν τους Βάσκους στο παιχνίδι. Κάπου εδώ μπορούμε να αποθεώσουμε την ποδοσφαιρική μαγεία εκείνου του παιχνιδιού και να αφήσουμε τα κωμικοτραγικά στοιχεία του για το τέλος. Πάμε.

Το 2-2 ήταν σίγουρα ένα θετικό αποτέλεσμα για τη Σοθιεδάδ, η οποία όμως στο 62' του αγώνα, λίγο έλειψε να έχει μια απρόσμενη απώλεια. 

Ο Οϊαρθάμπαλ και ο Νάτσο Μονρεάλ, ύστερα από την επίτευξη του 2-2 πήδηξαν στον αέρα σε μια 'στήθος με στήθος' στιγμή πανηγυρισμού και ύστερα έπεσαν στο χορτάρι, αμφότεροι λαβωμένοι. Ο πανηγυρισμός εξελίχθηκε σε μια υπερβολικά δυνατή σύγκρουση σαγονιών μεταξύ των δύο συμπαικτών και αμέσως ξεκίνησε το 'ταξίδι' του στα social media, με τους οπαδούς της Σοθιεδάδ να συγκρίνουν τους παίκτες τους με τον Χάρι και τον Λόιντ από την ταινία 'Ο Ηλίθιος και ο Πανηλίθιος'. Άδικο έχουν;

Λείπει ο Ντε Γιονγκ και ο Ντε Λιχτ από τον Άγιαξ; Η απάντηση στο Pod-όσφαιρο:

News 24/7

24MEDIA NETWORK