Ο πιο γκαντέμης ποδοσφαιριστής της Αγγλίας

Γίνεται σε όποια ομάδα πηγαίνεις να σε... στοιχειώνει ο υποβιβασμός στο τέλος της χρονιάς; Γίνεται αν έχεις την άτυχη του Φάμπιο, που μετά το πέρασμα από την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ είδε την καριέρα του να... παίρνει την κατιούσα.

Manchester City's Raheem Sterling, left, and Middlesbrough's Fabio Pereira da Silva, centre, battle for the ball during the English FA Cup quarter final at the Riverside Stadium in Middlesbrough, England, Saturday March 11, 2017. (Mike Egerton/PA via AP)
Manchester City's Raheem Sterling, left, and Middlesbrough's Fabio Pereira da Silva, centre, battle for the ball during the English FA Cup quarter final at the Riverside Stadium in Middlesbrough, England, Saturday March 11, 2017. (Mike Egerton/PA via AP) AP

Ρεκόρ και ασύλληπτα κατορθώματα έχουμε ακούσει πολλά κατά καιρούς στο ποδόσφαιρο. Καλύτερες επιθέσεις, άμυνες, σερί αγώνων που κάποιος παίκτης σκοράρει.

Αυτό που συνοδεύει όμως τον Βραζιλιάνο Φάμπιο δεν έχει προηγούμενο. Για 6 χρόνια φόρεσε τη φανέλα της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, αλλά από το 2012 και μετά δοκιμάζει την τύχη του σε άλλες ομάδες. Με την καριέρα του κυριολεκτικά και μεταφορικά να έχει... απότομη πτώση.

Όπως φαίνεται μία κατάρα ακολουθεί τον 26χρονο όταν έφυγε από το Μάντσεστερ, αφού όπου έχει πάει, η ομάδα του υποβιβάζεται! Στην ΚΠΡ, τη σεζόν '12-13 υποβιβάστηκε, πηγαίνει στην Κάρντιφ η οποία επίσης έπεσε, και πρόσφατο κατόρθωμά του, η Μίντλεσμπρο που θα είναι μία από τις ομάδες που θα αγωνιστούν από του χρόνου στη Championship.

Η περίπτωσή του θυμίζει λίγο πολύ τον... Μαυρουδή Μπουγαΐδη, που το 2013 ήταν μέλος της ομάδας της ΑΕΚ που υποβιβάστηκε για πρώτη φορά στην ιστορία της, το 2014 γνώρισε την πικρία με τον Άρη, ενώ το 2015 είδε άλλη μία ομάδα του, τον Πανθρακικό να "πέφτει".

News 24/7

24MEDIA NETWORK