Ο Πίπεν συνεχίζει τα υπονοούμενα για τον Τζόρνταν: "Το '94 ήταν από τις χρονιές που διασκέδασα περισσότερο"

Η κόντρα ανάμεσα στον Σκότι Πίπεν και τον Μάικλ Τζόρνταν καλά κρατεί με τον Πίπεν να αφήνει νέα υπονοούμενα μέσω του GQ για τη σεζόν 1994 τότε που ο Τζόρνταν είχε αφήσει το μπάσκετ για το μπέιζμπολ.

Ο Πίπεν συνεχίζει τα υπονοούμενα για τον Τζόρνταν: "Το '94 ήταν από τις χρονιές που διασκέδασα περισσότερο"
1995 MICHAEL CONROY/AP PHOTO

Μετά από το ξέσπασμα εναντίον του Μάικλ Τζόρνταν και την νέα του επίθεση προς τον "Air" με αφορμή το περιβόητο Flu Game, ο Σκότι Πίπεν ξαναχτύπησε και άφησε νέα υπονοούμενα για τη σχέση του με τον Τζόρνταν. Μάλιστα σε απόσπασμα της συνέντευξής του στο GQ, δεν δίστασε να πει πως το 1994 (η χρονιά δηλαδή που ο Τζόρνταν άφησε το μπάσκετ για χάρη του μπέιζμπολ) ήταν από τις καλύτερές του σεζόν και αυτή που διασκέδασε το μπάσκετ περισσότερο σε όλη του την καριέρα.

Μαζί κατέκτησαν έξι πρωταθλήματα στο ΝΒΑ και έγιναν από τα δίδυμα που κανείς δεν μπορεί να ξεχάσει στο μπάσκετ. Ο Πίπεν όμως, δεν έχει απλώς παράπονο από τον Τζόρνταν, αλλά λέει και ότι "δεν θα γινόταν ποτέ αυτός που έγινε, αν δεν είχε εμάς στο πλευρό του", ενώ οι αιχμές συνεχίστηκαν και για τη σεζόν που ο Μάικλ Τζόρνταν άλλαξε πορεία και προσανατολισμό για χάρη του μπέιζμπολ.

"Νομίζω ότι το '94 και μέρος του '95 ήταν ίσως από τις πιο διασκεδαστικές μου χρονιές. Ήμασταν πολύ καλοί σαν ομάδα, ήμασταν σκληρή και απρόβλεπτη ομάδα και ήταν ίσως μία από τις χρονιές που διασκέδασα περισσότερο και χάρηκα το μπάσκετ", ανέφερε ο Πίπεν.

News 24/7

24MEDIA NETWORK