Ο Πίρλο "αψηφά" τον Μέσι, αφήνοντας ένα μικρό... παραθυράκι

Ο Λιονέλ Μέσι θεωρείται από πολλούς ως ο καλύτερος ποδοσφαιριστής όλων των εποχών, ξεπερνώντας τον Ντιέγκο Μαραντόνα. Ο Αντρέα Πίρλο όμως έχει άλλη άποψη και εκφράζει τις αντιρρήσεις του, τις οποίες ωστόσο θα πάρει... πίσω, σε περίπτωση που συμβεί ένα πολύ συγκεκριμένο γεγονός.

Barcelona's Lionel Messi reacts alongside Juventus' Andrea Pirlo after during the Champions League final soccer match between Juventus Turin and FC Barcelona at the Olympic stadium in Berlin Saturday, June 6, 2015. (AP Photo/Luca Bruno)
Barcelona's Lionel Messi reacts alongside Juventus' Andrea Pirlo after during the Champions League final soccer match between Juventus Turin and FC Barcelona at the Olympic stadium in Berlin Saturday, June 6, 2015. (AP Photo/Luca Bruno) AP IMAGE

Ο Αντρέα Πίρλο έχει αποσυρθεί εδώ και λίγο καιρό από την ενεργό δράση και παραθέτει τις απόψεις του για το ποδόσφαιρο ως κριτής από την... τηλεόραση πλέον ή από την κερκίδα.

Και στο ερώτημα για το αν ο Λιονέλ Μέσι είναι ο καλύτερος παίκτης όλων των εποχών, ξεπερνώντας τον Ντίεγκο Μαραντόνα, ο Ιταλός τάχθηκε με τον δεύτερο, αδιαφορώντας για το τι πιστεύει σήμερα η κοινή γνώμη.

Σε συνέντευξη που παραχώρησε στο βρετανικό Goal, o 39χρονος παλαίμαχος άσος αιτιολόγησε την άποψή του, εξηγώντας ωστόσο με ποιον τρόπο μπορεί αυτό να αλλάξει και ο αστέρας της Μπαρτσελόνα να αφήσει... πίσω του τον συμπατριώτη του.

Όπως χαρακτηριστικά δήλωσε: " Ο Μέσι πάντα συγκρίνεται με τον Μαραντόνα, όμως πρέπει να κατακτήσει το Παγκόσμιο Κύπελλο, γιατί αν δεν το κερδίσεις, τότε δεν μπορείς να βρίσκεσαι εκεί "ψηλά" με τους καλύτερους ποδοσφαιριστές στην ιστορία του αθλήματος".

Ο Πίρλο μάλλον αψήφισε τα 4 Champions League και τις 5 χρυσές μπάλες που έχει ο "Λίο", θεωρώντας σημαντικότερο το Μουντιάλ, τίτλο που πρόσθεσε στη τροπαιοθήκη του το 2006 με τους "ατζούρι".

Πάντως αν ο 30χρονος σταρ επιστρέψει το τρόπαιο πίσω στη χώρα του ύστερα από 32 χρόνια, τότε όλα θα αλλάξουν στη... συνείδηση του "Μαέστρο".

News 24/7

24MEDIA NETWORK