Ο φίλος του Ρομπέρτο από το Περιστέρι στον Πειραιά

Ποιος είναι ο Δημήτρης Μπογατσιώτης που αναλαμβάνει θέση στο τεχνικό τιμ του Ολυμπιακού. Η συνεπής δουλειά του στον Ατρόμητο, η εκτίμηση του Ρικάρντο Σα Πίντο και η στενή του φιλία με τον πρώην τερματοφύλακα των "ερυθρόλευκων" Ρομπέρτο με τον οποίο έκανε μαζί διακοπές!

Ο φίλος του Ρομπέρτο από το Περιστέρι στον Πειραιά

Η επιλογή του Δημήτρη Μπογατσιώτη από τον Ολυμπιακό για τη θέση του γυμναστή με ειδίκευση την αποκατάσταση ασφαλώς και δεν είναι τυχαία. Αλλωστε σ' αυτό το επίπεδο τίποτα δεν γίνεται στην τύχη. Για τον Ολυμπιακό του Τσάμπιονς Λιγκ μιλάμε.

Ο Μπέσνικ Χάσι και οι επιτελείς έκριναν, όχι άδικα, ότι ο πρώην, πλέον, γυμναστής αποκατάστασης του Ατρομήτου διαθέτει όλο το πακέτο (σωστή, πανεπιστημιακού επιπέδου εκπαίδευση, εμπειρία και φυσικά δυνατότητες) για να προσφέρει στους "ερυθρόλευκους" σ' έναν κρίσιμο τομέα που παίζει πολύ σημαντικό ρόλο στο κρίσιμο ποδόσφαιρο.

Ο Μπογατσιώτης, γιος του πρώην μέλους του προπονητικού επιτελείου του μπασκετικού Ολυμπιακού Κώστας Μπογατσιώτη, ανέλαβε καθήκοντα στον Ατρόμητο στις αρχές της περσινής σεζόν μετά από σχετική υπόδειξη του τότε προπονητή της ομάδας Γιώργου Κορακάκη.

Ηρθε στην ομάδα μαζί με την αναλύτρια Μαριέλα Νησωτάκη (και αυτή επιλογή του Κορακάκη) για να προσδώσουν τεχνογνωσία και σύγχρονο πνεύμα στη διαχείριση του ποδοσφαιρικού τμήματος.

Γρήγορα ο Μπογατσιώτης κατάφερε να κερδίσει τους πάντες με τη δουλειά και τη συνέπειά του. Ακόμα και όταν ο Κορακάκης αποτέλεσε παρελθόν, εκείνος παρέμεινε στη θέση του τόσο με τον Ρικάρντο Σα Πίντο όσο και με τον Νταμίρ Κάναντι.

Ο Πορτογάλος μάλιστα, ο οποίος άφησε τον Ατρόμητο για την Σταντάρ Λιέγης, έχει ακόμη επαφή με τον πρώην συνεργάτη του και παίρνει συμβουλές που έχουν σχέση με τον τομέα που δραστηριοποιείται ο Μπογατσιώτης.

Ο νέος γυμναστής του Ολυμπιακού συνδέεται με τη νέα ομάδα και μ' ένα ιδιαίτερο τρόπο. Διατηρεί τα τελευταία χρόνια στενή φιλία με τον πρώην τερματοφύλακα των πρωταθλητών Ρομπέρτο ο οποίος τον γνώρισε στο γυμναστήριο που εργαζόταν ο Μπογατσιώτης (που είναι άριστος γνώστης της ισπανικής γλώσσας).

Οι δυο τους έχουν καταπληκτική χημεία γεγονός που μοιράζονται με τους διαδικτυακούς τους φίλους στα social media. Εφέτος μάλιστα έκαναν μαζί διακοπές στην Ιμπιθα δείγμα της πολύ στενής σχέσης που έχουν αναπτύξει από την παρουσία του Ισπανού πορτιέρο στην Ελλάδα.

Για την ιστορία, ο Μπογατσιώτης, γέννημα-θρέμμα Πειραιώτης και είναι κάτοχος «Bachelor in sports Eπιστημών και Φυσικής Αγωγής» από το Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών. Επίσης, είναι πιστοποιημένος εκπαιδευτής του FIFA 11+,με μεταπτυχιακό από το Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης πάνω στην «πρόληψη, παρέμβαση, αποκατάσταση».

News 24/7

24MEDIA NETWORK