Ο πιτσιρικάς που "έκοψε" τον Ζοάο Κανσέλο από την Ρεάλ Μαδρίτης

Σύμφωνα με τον Φαμπρίτσιο Ρομάνο η Ρεάλ είχε την ευκαιρία να μπει στο κόλπο για τον Ζοάο Κανσέλο, αλλά αρνήθηκε.

Real Madrid's head coach Carlo Ancelotti gestures during the Champions League, round of 16, second leg soccer match between Real Madrid and Paris Saint-Germain at the Santiago Bernabeu stadium in Madrid, Spain, Wednesday, March 9, 2022. (AP Photo/Manu Fernandez)
Ο Κάρλο Αντσελότι είπε θεϊκή ατάκα στον Μόντριτς WEDNESDAY, MARCH 9, 2022. (AP PHOTO/MANU FERNANDEZ)

Η Μάντσεστερ Σίτι έβγαλε στη βιτρίνα τον Ζοάο Κανσέλο και η Μπάγερν Μονάχου τον πήρε με δανεισμό έως το καλοκαίρι με όψιον αγοράς στα 70 εκατ. ευρώ. Ωστόσο, ο Πορτογάλος μπακ φαίνεται πως προτάθηκε και σε άλλη μεγάλη ομάδα της Ευρώπης.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με τον Ρομάνο η προοπτική του 28χρονου αμυντικού παρουσιάστηκε στην Ρεάλ Μαδρίτης. Οι Μαδριλένοι, όμως, αποφάσισαν να μην κάνουν κίνηση. Ο Ιταλός ρεπόρτερ έγραψε στο Tweet πως ο Αντσελότι εμπιστεύεται την υπάρχουσα ομάδα, ενώ το κλαμπ θέλει να στηριχθεί στο μέλλον στον Βινίσιους Τομπίας.

Ο Τομπίας είναι ένας 18χρονος Βραζιλιάνος τον οποίο η Πρωταθλήτρια Ευρώπης έχει πάρει με δανεισμό από την Σαχτάρ. Στη συμφωνία των δύο ομάδων υπάρχει όψιον αγοράς για το καλοκαίρι. Να σημειωθεί πως ο πρώην μπακ της Ιντερνασιονάλ δεν έχει παίξει ποτέ με την πρώτη ομάδα της Ρεάλ.

Δείτε τη σχετική ανάρτηση

Διαβάστε περισσότερα

Ο Ικάρντι οργιάζει και οδηγεί τη Γαλατάσαραϊ στο πρωτάθλημα

Ο Σίλβιο Μπερλουσκόνι και η εμφάνισή του κεντρίζουν το ενδιαφέρον

Μούντρικ: Ένας 45λεπτος εφιάλτης 70.000.000 ευρώ

News 24/7

24MEDIA NETWORK