Ο ποδοσφαιριστής που εξαφανίστηκε για να γίνει σταρ σε ριάλιτι

O Φιν Ταπ εξαφανίστηκε ξαφνικά από τις προπονήσεις της Όξφορντ Σιτι. Η διοίκηση της ομάδας εντόπισε τον παίκτη στην τηλεόραση, ως παίκτη του ριάλιτι 'Love Island'!

O Ζοάο Κανσέλο της Μάντσεστερ Σίτι προσπαθεί να ελέγξει την μπάλα κόντρα σε παίκτη της Όξφορντ Γιουνάιτεντ
O Ζοάο Κανσέλο της Μάντσεστερ Σίτι προσπαθεί να ελέγξει την μπάλα κόντρα σε παίκτη της Όξφορντ Γιουνάιτεντ AP PHOTO/LEILA COKER

Σε όλους μας έχει τύχει. Εκείνη η στιγμή που σου παρουσιάζεται μια ευκαιρία να βγεις από την μουντή καθημερινότητά σου, να σκοτώσεις τη ρουτίνα με μια απόδραση και δεν έχεις άλλη επιλογή παρά να ακούσεις την καρδιά σου και να το κάνεις. Ο Φιν Ταπ πρέπει να ένιωσε περίπου όπως η Έλλη Κοκκίνου στο κομμάτι 'Μασάι' και αποφάσισε να φύγει για ένα μέρος που δεν υπάρχουν πουθενά ποδοσφαιρικά γήπεδα, μόνο θάλασσες και τηλεοπτικά στούντιο. Θα εξηγήσουμε.

O 20χρονος ημι-επαγγελματίας αμυντικός από το Μίλτον Κέινς είχε τραυματιστεί στον αγώνα της Οξφόρδης με τη Ντάρτφορντ που έγινε την περασμένη εβδομάδα για το πρωτάθλημα National League South Side (6η τη τάξει κατηγορία του αγγλικού ποδοσφαίρου) και είχε κληθεί να ακολουθήσει θεραπείες και ατομικό πρόγραμμα προπονήσεων. Από τον βαθμό ετοιμότητάς του στις καθημερινές προπονήσεις, θα διαπιστωνόταν αν θα μπορούσε να ακολουθήσει την αποστολή της ομάδας για τον αγώνα με την Μπρέιντρι. Όμως ο Ταπ, που εργάζεται παράλληλα ως υπεύθυνος προσλήψεων σε ιδιωτική εταιρεία, δεν εμφανίστηκε ποτέ στην προπόνηση της περασμένης Τρίτης. Η ομάδα έμαθε εκ των υστέρων πως ο νεαρός είχε φύγει για τη Νότια Αφρική, προκειμένου να λάβει μέρος στα γυρίσματα του τηλεοπτικού ριάλιτι 'Love Island'. H Οξφόρδη έχασε με 1-4 από τη Μπρέιντρι.

Το πιο συγκλονιστικό από όλα είναι η ευγένεια με την οποία η Όξφορντ Σίτι αντιμετώπισε τον Ταπ. Εκείνος μπορεί να μην ενδιαφέρθηκε ποτέ, αλλά ένα "καλή τύχη" στη νέα ζωή το δέχτηκε από την -πρώην (:)- ομάδα του.

Ο ποδοσφαιριστής που εξαφανίστηκε για να γίνει σταρ σε ριάλιτι

Μέχρι στιγμής, πάντως, ο Ταπ έχει εξελιχθεί σε έναν από τους πιο εντυπωσιακούς παίκτες του Love Island, δηλώνοντας μάλιστα on camera πως έχει "φετίχ με τα γυναικεία πόδια". Τελείως άχρηστη πληροφορία, ευχαριστούμε Φιν.

Pod-όσφαιρο #51: Υπήρξε κορυφαίος παίκτης ο Έντινσον Καβάνι;


News 24/7

24MEDIA NETWORK