O ποδοσφαιριστής που ντρόπιασε την Πάμελα Άντερσον

Ο χωρισμός της Πάμελα Άντερσον με τον Αντίλ Ραμί συμβαίνει ήδη και είναι αρκετά οδυνηρός και οριακά τρομακτικός.

Η Πάμελα Άντερσον συνοδεύει τον Αντίλ Ραμί στα βραβεία της Ένωσης Γάλλων Ποδοσφαιριστών
Η Πάμελα Άντερσον συνοδεύει τον Αντίλ Ραμί στα βραβεία της Ένωσης Γάλλων Ποδοσφαιριστών AP PHOTO/FRANCOIS MORI

Η Πάμελα Άντερσον φαίνεται πως έχει αφήσει πίσω της την καλτ δόξα του 'Baywatch' και τα περάσματα από κινηματογραφικά franchise γέλιου και τρόμου όπως το 'Scary Movie'. Η 51χρονη ηθοποιός/μοντέλο είναι σήμερα γνωστή για την ακτιβιστική της δράση υπέρ των δικαιωμάτων των ζώων, τη γνωριμία της με γνωστό Έλληνα πολιτικό και τη σχέση της με τον ποδοσφαιριστή της Ολιμπίκ Μαρσέιγ, Αντίλ Ραμί.

Σύμφωνα με δημοσίευση της Πάμελα στο Instagram, φαίνεται πως το ζευγάρι έχει χωρίσει και μάλιστα με ιδιαίτερα σκληρό τρόπο. Στο post, η Άντερσον μιλάει για 'διπλή ζωή' του Ραμί, τον χαρακτηρίζει 'τέρας' που την εξαπάτησε, προσποιούμενος ένα ρομάντζο που εικάζεται πως δεν ήταν αληθινό. "Τα τελευταία δυο χρόνια της ζωής μου, ήταν ένα μεγάλο ψέμα", τονίζει μεταξύ άλλων η Πάμελα Άντερσον, που στο παρελθόν έχει δεχτεί μια ακόμα - επίμονη- απόρριψη από γνωστό ποδοσφαιριστή.

Η ηθοποιός αναφέρει επίσης, πως ο Ραμί συνήθιζε να ειρωνεύεται τους αθλητές που νοίκιαζαν διαμερίσματα στις ερωμένες τους σε κοντινή απόσταση με τα σπίτια που ζούσαν οι γυναίκες τους, πως τους αποκαλούσε 'τέρατα', ενώ "εκείνος αποδείχτηκε πως έλεγε ψέματα, πως ήταν το μεγαλύτερο τέρας". Σύμφωνα με την Άντερσον, ο 33χρόνος Ραμί προσπαθεί με κάθε τρόπο να την πλησιάσει και να ζητήσει συγνώμη για τις πράξεις του, έχοντας γίνει κάποιες φορές, τουλάχιστον απειλητικός για εκείνη και τα δυο παιδιά της.

Η Πάμελα Άντερσον φαίνεται πως ήταν η αιτία που ο Αντίλ Ραμί συζητούσε τη μετακίνηση του από το πρωτάθλημα της Γαλλίας στο MLS. Οι δυο τους ακουγόταν πως ήταν τόσο δεμένοι, που ο Ραμί έφτανε στο σημείο να παίρνει το αεροπλάνο από τη Μασσαλία για τη Νέα Υόρκη, ώστε να περάσει ένα βράδυ μαζί της. Ο Αντίλ Ραμί πάντως, έχει ήδη απαντήσει, υποβαθμίζοντας τη σχέση του με την ηθοποιό και βάζοντας σε προτεραιότητα το γάμο του: "Σε καμία περίπτωση δεν ζω διπλή ζωή, παραμένω απλά προσηλωμένος στο να διατηρήσω μια μακρόβια σχέση με τα παιδιά μου και τη μητέρα τους Σιντονί για την οποία νιώθω βαθύ σεβασμό".

Τελικά ίσως η αλήθεια να κρύβεται κάπου στη μέση....

News 24/7

24MEDIA NETWORK