Ο Πογκμπά ανέδειξε το μεγαλείο του ποδοσφαίρου μέσα σε 97 δευτερόλεπτα!

Οι φίλοι της Μάντσεστερ Σίτι γιόρταζαν από το... ημίχρονο τη μαθηματική κατάκτηση του τίτλου όμως ο Πολ Πογκμπά τους προσγείωσε ανώμαλα μέσα σε λιγότερο από δύο λεπτά με ισάριθμα γκολ (VIDEOS)!

Ο Πογκμπά ανέδειξε το μεγαλείο του ποδοσφαίρου μέσα σε 97 δευτερόλεπτα!
AP PHOTO/MATT DUNHAM

Aπίστευτο και όμως... αγγλικό! Η Μάντσεστερ Σίτι "πάτησε" την συμπολίτισσα Γιουνάιτεντ στο πρώτο 45λεπτο και προηγήθηκε 2-0 με τα γκολ των Κομπανί (25') και Γκιουντογκάν (30') όμως ενώ οι φίλοι της είχαν αρχίσει το πάρτι για την πρόωρη κατάκτηση του τίτλου έξι αγωνιστικές πριν το τέλος, ο Πολ Πογκμπά έβαλε φρένο στους πανηγυρισμούς...

Πώς; Με δύο γκολ μέσα σε λιγότερο από 2 λεπτά, για την ακρίβεια σε απόσταση 97 δευτερολέπτων , με τον Γάλλο διεθνή άσο να μειώνει σε 2-1 με πλασέ μέσα από την περιοχή στο 53' και να ισοφαρίζει σε 2-2 με υπέροχη γυριστή κεφαλιά στο 55'!

Το εντυπωσιακό είναι πως ο ίδιος παίκτης, που πλήγωσε μέσα σε δύο λεπτά την Σίτι μέσα στην έδρα της, δεν είχε καταφέρει να βρει δίχτυα στα προηγούμενα 21 επίσημα παιχνίδια της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ σε όλες τις διοργανώσεις! Αυτή είναι η ομορφιά του ποδοσφαίρου.

ΤΑ ΔΥΟ ΓΚΟΛ ΤΟΥ ΠΟΛ ΠΟΓΚΜΠΑ ΜΕΣΑ ΣΕ 97 ΔΕΥΤΕΡΟΛΕΠΤΑ:

News 24/7

24MEDIA NETWORK