Ο πόλεμος ΠΑΣ Γιάννινα-Αναστόπουλου συνεχίζεται

Ο Αλέξης Κούγιας δεν έμεινε στη σκληρή ανακοίνωση που εξέδωσε κατά του Νίκου Αναστόπουλου. Σε λεπτομερή συνέντευξή, ο ισχυρός άνδρας του ΠΑΣ Γιάννινα κατέθεσε συγκεκριμένα περιστατικά, τα οποία επηρέασαν τη σχέση του με τον έμπειρο τεχνικό κι οδήγησαν εν τέλει στο διαζύγιο.

Ο πόλεμος ΠΑΣ Γιάννινα-Αναστόπουλου συνεχίζεται
Ο Αλέξης Κούγιας δεν έμεινε στη σκληρή ανακοίνωση που εξέδωσε κατά του Νίκου Αναστόπουλου. Σε λεπτομερή συνέντευξή του στην εφημερίδα "ΦΩΣ", ο ισχυρός άνδρας του ΠΑΣ Γιάννινα κατέθεσε συγκεκριμένα περιστατικά, τα οποία επηρέασαν τη σχέση του με τον έμπειρο τεχνικό κι οδήγησαν εν τέλειστο διαζύγιο. Αναφέρθηκε δε στον περιβόητο πλέον ξυλοδαρμό, ο οποίος -όπως υποστήριξε- δεν ήταν ο πρώτος.

Τα κυριότερα σημεία της συνέντευξης...

-" Θα τα πάρουμε ένα ένα και θα καταλάβουν όλοι. Ο Αναστόπουλος δεν απολύθηκε επειδή εμείς τον απολύσαμε, ο ίδιος προκάλεσε την απόλυσή του! Κατ' αρχάς όχι μόνο εγώ αλλά και όλοι οι άνθρωποι του ΠΑΣ Γιάννινα είμαστε τρομερά ενοχλημένοι με τη συνέντευξή του, η οποία ήταν όλη ένα ψέμα ".

-" Ο ΠΑΣ όσο είμαι εγώ ιδιοκτήτης δεν χρεωστάει σε παίκτες, προπονητές και υπαλλήλους, έχει ιδιόκτητο προπονητικό κέντρο, έχει ιδιόκτητα γραφεία, ιδιόκτητο πούλμαν, έχει οργανωμένο τμήμα μάρκετινγκ και έχει προπονητικό τιμ που διαθέτει προπονητή, βοηθό προπονητή, δύο γυμναστές, φυσιοθεραπευτή, μασέρ, δύο γιατρούς, εργοφυσιολόγο και διαιτολόγο! Ο Αναστόπουλος με το που ήρθε ζήτησε να φύγουν ο Παέζ, ο αρχηγός της Εθνικής Βενεζουέλας, ο Καούνος, ο Βιλανάκης, ο Κοντέων, ο Τσαγκάρης, ο Σάμπο, ο Σάκης Δημόπουλος και η θέλησή του έγινε αμέσως πράξη, αναγκαζόμενοι να πληρώσουμε 120.000 ευρώ για τους αποζημιώσουμε".

" Ο Αναστόπουλος προσελήφθη στον ΠΑΣ με μισθό 50.000 ευρώ τον χρόνο και με πριμ, αν κατάφερνε να ανεβάσει την ομάδα στην Α' Εθνική, να πάρει άλλες 50.000 ευρώ. Όταν απολύθηκε, η ομάδα βρισκόταν στην έκτη θέση της βαθμολογίας ".

" Ο Αναστόπουλος δεν είπε στη συνέντευξή του ότι ενώ συμφωνήσαμε και υπογράψαμε και εισέπραξε προκαταβολή 30.000 ευρώ, με το που εισέπραξε τα λεφτά και η ομάδα είχε αρχίσει προετοιμασία, ενώ τον είχαμε ήδη ανακοινώσει και παρουσιάσει, μου λέει «εγώ πρέπει να φύγω μια εβδομάδα στην Ιταλία, να πάω να παρακολουθήσω την προετοιμασία του Σπαλέτι στη Ρόμα»! Και αντί να λείψει μία εβδομάδα, έλειψε δεκαπέντε μέρες! Και το χειρότερο; Την προετοιμασία του ΠΑΣ έκανε ένας νεαρός γυμναστής, τον οποίο εμείς δεν γνωρίζαμε. (...) Η ομάδα επίσης έκανε την προετοιμασία χωρίς προπονητή τερματοφυλάκων! Αφού για λόγους που δεν ξέραμε, δεν ήρθε ο Χρήστος Αρβανίτης που μας είχε πει ο Αναστόπουλος ότι θα φέρει. Στον οποίο μάλιστα έμαθα εκ των υστέρων ότι ο ίδιος ο Αναστόπουλος του ακύρωσε την πρόσληψη, λέγοντάς του ψέματα -όπως έμαθα από τον ίδιο τον Αρβανίτη- ότι δεν τον δέχθηκα εγώ, διότι είχε μακριά μαλλιά! "

" Ακόμη δεν έχω αρχίσει! Η ομάδα επίσης έκανε προετοιμασία χωρίς γιατρό, διότι ο Αναστόπουλος ζήτησε την απόλυση του γιατρού Άκη Οικονόμου με το αιτιολογικό ότι ήταν... γρουσούζης. Η ομάδα επίσης έκανε προετοιμασία χωρίς τους φροντιστές που είχε επί 20 χρόνια και προσέλαβε άλλους ο Αναστόπουλος με το αιτιολογικό ότι οι προηγούμενοι ήταν... ρουφιάνοι! Με τη διαφορά όμως ότι σε μια εβδομάδα τούς απέλυσε και αυτούς που προσέλαβε! Διότι έβρισκε και τον καινούριο φροντιστή γρουσούζη! "

" Άλλο ψέμα που είπε ο Αναστόπουλος είναι ότι η ομάδα αυτή ήταν καλή επειδή δούλευε εκείνος από το πρωί μέχρι το βράδυ στο γήπεδο. Η αλήθεια λοιπόν είναι ότι εκτός από ένα πρωινό την εβδομάδα, που είχε πρωινή προπόνηση, η ομάδα έκανε μόνο απογευματινές προπονήσεις. Διότι είναι γνωστό σε όλα τα Γιάννινα ότι το πρωινό του Αναστόπουλου δεν ήταν στο γήπεδο, ούτε στα γραφεία του συλλόγου, αλλά ήταν η επί τετράωρο παραμονή του στο 'Le cafe' ".

" Όχι μόνο δεν θα πάρει ούτε δραχμή αλλά θα μας επιστρέψει και 17.000 ευρώ. Διότι ο Αναστόπουλος είχε εισπράξει 42.000 ευρώ και έχουμε δαπάνησε ακόμη για ενοίκια της μονοκατοικίας όπου έμενε και για την πολυτελή επίπλωσή της περισσότερα από 15.000 ευρώ! "

" Μας έφερε προπονητή τερματοφυλάκων από τη Βραζιλία κάποια στιγμή, τον οποίο έδιωξε μετά από δεκαπέντε ημέρες κι έφερε προπονητή τερματοφυλάκων από τα Σκόπια. Τον οποίο ήθελε μετά πάλι να διώξουμε για να φέρει πίσω εκείνο από τη Βραζιλία! Επειδή τα είχε ξαναβρεί με τον μάνατζέρ του, με τον οποίο είχε τσακωθεί! Να σου πω επίσης ότι στο συμβόλαιο του είχαμε περιλάβει όρο να του πληρώνουμε τα ρούχα που αγοράζει! Τα πολιτικά του ρούχα ".

" Άρχισα να συνειδητοποιώ όμως ότι τα πράγματα εξελίσσονται πολύ σοβαρά για τον ΠΑΣ, όταν μετά τη διακοπή των Χριστουγέννων μού ζήτησε να αποκτήσουμε τρεις συγκεκριμένους παίκτες από το εξωτερικό, εκ των οποίων ο μικρότερος ήταν σε ηλικία 33 χρόνων! "

-" Μπροστά στα μάτια των έκπληκτων ποδοσφαιριστών, των ανθρώπων του προπονητικού τιμ και των φυλάκων του γηπέδου, επαγγελματίες μπράβοι δολοφόνοι προσπάθησαν στην κυριολεξία να σκοτώσουν τον Αναστόπουλο. Πράγμα το οποίο θα κατάφερναν, αν δεν παρενέβαιναν κάποιοι ποδοσφαιριστές και συγκεκριμένα ο Καραβελίδης και νομίζω ο Λιαπάκης. Είχε ήδη δύο φορές πριν χτυπηθεί ο Αναστόπουλος από μπράβους σε άλλα μέρη των Ιωαννίνων! Τη μία μάλιστα στο πάρκινγκ του προπονητικού κέντρου! Χωρίς να το αντιληφθεί κανείς παρά μόνο οι φύλακες. Αυτή τη φορά όμως το ξύλο ήταν τόσο πολύ που ο Αναστόπουλος έχασε τις αισθήσεις του! Παρ' όλα αυτά ο Αναστόπουλος πήγε με την ομάδα στην Καλαμάτα, αλλά επειδή τα χτυπήματα ήταν εμφανή, μακιγιαρίστηκε σε όλο του το πρόσωπο! Για να μπορέσει να παρουσιαστεί στο γήπεδο και στη συνέντευξη Τύπου ".

" Παρ' όλα αυτά είχα σκοπό να συνεχίσω να τον στηρίζω και να τον κρατήσω. Μέχρι που έγινε κάτι ακόμα. Δέχθηκα ένα τηλεφώνημα στο κινητό μου, όπου ένας άγνωστος μου εξήγησε ακριβώς τους λόγους για τους οποίους, όπως μου είπε, έγιναν οι τρομερές επιθέσεις εναντίον του Αναστόπουλου. Και τους οποίους δεν θα κοινοποιήσω. Το ίδιο πρόσωπο μάλιστα μου είπε ότιπάλι στον Αναστόπουλο είχαν γίνει επιθέσεις και στη Θεσσαλονίκη, όταν δούλευε στον Άρη! Ευθύς είπα στον Αναστόπουλο για το τηλέφωνο που δέχθηκα και επειδή το θέμα του ξυλοδαρμού του είχε αρχίσει να παίρνει διαστάσεις και να μαθαίνεται στα ΜΜΕ, τον προέτρεψα να κάνουμε μια καταγγελία στην αστυνομία και στον εισαγγελέα, αλλά αυτός αρνήθηκε! Μου ισχυριζόταν ότι επρόκειτο για μία γυναίκα... Εμένα πάντως άντρας μού είχε τηλεφωνήσει ".

-" Ο Αναστόπουλος πρέπει να μάθει στην ηλικία του στην οποία βρίσκεται ότι το χειρότερο 'ποινικό' αδίκημα είναι η αχαριστία. Αυτά και δεν θα επανέλθω ποτέ, ό,τι άλλο κι αν πει ".





News 24/7

24MEDIA NETWORK